Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Az Alma zenekar koncertje gyerekeknek és szülőknek

Az Alma zenekar koncertje gyerekeknek és szülőknek - Erdélyben koncertezik az Alma Zenekar, Magyarország legnépszerűbb gyerekzenekara. Az együttes március 12-én 15 orakor Kézdivásárhelyen zenél a gyerekeknek és szüleiknek. A médiában is egyre ismertebb zenekar évi 300 koncertet ad, több mint 12.000 Facebook rajongója van, a 'Ma van a szülinapom pom pom!' című dalnak pedig több mint 8.000.000 YouTube-letöltése van. Az együttes Magyarország leggyakrabban megosztott Facebook tartalmát szolgáltató zenekara.Az egyedi stílusú etno-zenét játszó együttes bár látszatra a gyerekekhez szól, koncertjeik mégis családi koncertek, ahol a felnőttek szórakoztatásáról is gondoskodnak. A zenekar műsorában a saját dalok mellett a klasszikus és kortárs költők legszebb verseinek megzenésített  darabjai is helyet kapnak.Jegyek elővételben a Vigadó jegyirodájánál kaphatók.Támogatja Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala

Erdélyben koncertezik az Alma Zenekar, Magyarország legnépszerűbb gyerekzenekara. Az együttes március 12-én 15 orakor Kézdivásárhelyen zenél a gyerekeknek és szüleiknek. A médiában is egyre ismertebb zenekar évi 300 koncertet ad, több mint 12.000 Facebook rajongója van, a "Ma van a szülinapom pom pom!" című dalnak pedig több mint 8.000.000 YouTube-letöltése van. Az együttes Magyarország leggyakrabban megosztott Facebook tartalmát szolgáltató zenekara.



Az egyedi stílusú etno-zenét játszó együttes bár látszatra a gyerekekhez szól, koncertjeik mégis családi koncertek, ahol a felnőttek szórakoztatásáról is gondoskodnak. A zenekar műsorában a saját dalok mellett a klasszikus és kortárs költők legszebb verseinek megzenésített  darabjai is helyet kapnak.

Jegyek elővételben a Vigadó jegyirodájánál kaphatók.
Támogatja Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!