Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Az ikafalvi 140-es számú Jánossy Zoltán cserkész csapat szünidős munkája

Az ikafalvi 140-es számú Jánossy Zoltán cserkész csapat szünidős munkája - Az ikafalvi 140-es számú Jánossy Zoltán cserkészcsapat cserkészei hasznos munkával töltötték a szünidő első napját. Csernátontól Ikafalváig és Ikafalván szedték össze a szemetet. Összesen 55 zsák szemét gyűlt össze 15 cserkész fejenkénti 3 és fél órai munkájával. Ez a teljesítmény azért elszomorító, mert a tavaly már össze szedtük a szemetet ezen az útvonalon.A szemetelők elővigyázatosabbak lehetnének, mert sokuk beazonosítható az eldobott tárgyak alapján. Mivel ezeket a tárgyakat a cserkészek össze szedték meglepődve látták, hogy X-nek a naplója, Y-nak az igazolása, és Z-nek más papírja hever az út mellett. Természetesen más tárgyakról is beazonosíthatók a szemetelők. Arra kérjük, őket, hogy többé ne tegyék. Mi Csernátonból Ikafalva felé tiszta környezetben szeretünk autózni, biciklizni, gyalogolni. Mindenki vegye a fáradtságot és az üres sörös üvegtől kezdve, a különféle csomagoló papírig a dolgait vigye haza, ne pottyantsa csak úgy el, mert az nem civilizált emberre vall. Körülbelül így összegezhetem azokat a gondolatokat, amik a munka végeztével megfogalmazódtak a cserkészekben. Ilyen teljesítmény után joguk van elmondani, és nekünk meg KELL hallgatnunk őket.Bardócz Csabalelkipásztor-cserkészparancsnok

Az ikafalvi 140-es számú Jánossy Zoltán cserkészcsapat cserkészei hasznos munkával töltötték a szünidő első napját. Csernátontól Ikafalváig és Ikafalván szedték össze a szemetet. Összesen 55 zsák szemét gyűlt össze 15 cserkész fejenkénti 3 és fél órai munkájával. Ez a teljesítmény azért elszomorító, mert a tavaly már össze szedtük a szemetet ezen az útvonalon.


A szemetelők elővigyázatosabbak lehetnének, mert sokuk beazonosítható az eldobott tárgyak alapján. Mivel ezeket a tárgyakat a cserkészek össze szedték meglepődve látták, hogy X-nek a naplója, Y-nak az igazolása, és Z-nek más papírja hever az út mellett. Természetesen más tárgyakról is beazonosíthatók a szemetelők. Arra kérjük, őket, hogy többé ne tegyék. Mi Csernátonból Ikafalva felé tiszta környezetben szeretünk autózni, biciklizni, gyalogolni. Mindenki vegye a fáradtságot és az üres sörös üvegtől kezdve, a különféle csomagoló papírig a dolgait vigye haza, ne pottyantsa csak úgy el, mert az nem civilizált emberre vall. Körülbelül így összegezhetem azokat a gondolatokat, amik a munka végeztével megfogalmazódtak a cserkészekben. Ilyen teljesítmény után joguk van elmondani, és nekünk meg KELL hallgatnunk őket.


Bardócz Csaba
lelkipásztor-cserkészparancsnok

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!