A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, 2022 december 20-án (kedd), 19 órától, az Old Bumeráng zenekar Adventi koncertjén vehetnek részt az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház dísztermében.

Az öreg Bumeráng saját dalain keresztül igyekszik szebbé tenni a várakozást, az erre az alkalomra írt, Hasonmás című dal arra figyelmeztet bennünket, hogy mindaz, ami a Mennyben már adott, a Földön is lehetséges: „ahogy a Mennyben, úgy a Földön is”. De ugyanez érvényes a Pokolra is. Tőlünk függ, hogy melyiket valósítjuk meg itt a földön. A továbbiakban Jarosiewitz Tibor megható dala hangzik el Angyalszárnyon címmel, melyet karácsony előtt írt feleségének ezelőtt pár évvel, aki, sajnos már nem érhette meg az akkori ünnepet.

A többi dalt az előadók úgy válogatták össze, hogy passzoljon az evangéliumi hangulathoz: a főtéma, elsősorban a szerelem, a szép emlékek, bizonyos lányok, a vándorút, szó lesz egy népről, a búcsúzásról, valamint arról az ars poeticai vágyról, amely majdnem minden művészt megihlet, hogy mindegy mi lesz holnap, csak a DAL szóljon még tovább.

A Bumeráng név egy még élő legenda, Kézdivásárhely legrégibb zenekara, egy negyvenkét éves röppálya, melynek kanyarodó íve lassan a vége felé jár. A formáció legsikeresebb dalszerzője Gáspáry István (+) már az égi zenészek sorait gazdagítja, ennek ellenére a zenekar többi tagja játszani fogja ezeket a dalokat.

Várjuk szeretettel!

Jegyár: 10 lej