Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Bagi Iván és Nacsa Olivér, a humor nagyágyúi Kezdivasarhelyen a Vigadóban

Bagi Iván és Nacsa Olivér, a humor nagyágyúi Kezdivasarhelyen a Vigadóban - A Bagi-Nacsa székelyföldi turné állomása Kézdivásárhely május 14. - kedd este 19 órakor a Vigadó nagytermében.Első székelyföldi turnéjára készül a Bagi Iván és Nacsa Olivér páros, a magyar paródia királyai. Rekeszizmokat nem kímélő produkcióval készülnek, amelyben neves közéleti személyiségeket testesítenek meg és torzítanak el, miközben ontják magukból a poénokat. Találkozhatunk tehát Orbán Viktorral, Gyurcsány Ferenccel, Bajnai Gordonnal, Korda Gyuri bácsival és az ő Klárikájával, Győzikével, Fásy Ádámmal és Fábry Sándorral, de még sok más ismert és elismert közéleti szereplővel is. A páros garantáltan felejthetetlen szórakozást kínál.A Bagi-Nacsa humorista páros több mint 15 éve működik együtt, sajátosságuk, hogy megszólalásig bele tudnak bújni karaktereikbe. Nem csak kinézetben, testtartásban, bészedben, sőt még hangban is hozzák azt a személyiséget, akit éppen megformálnak. Jelenleg a Magyar Televízió (MTV) egyik legnézettebb műsora az övék. A Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán című műsoruk során többszáz közszereplőt testesítettek már meg, amelyek közül több is kabarétörténetivé vált.Bagi Iván és Nacsa Olivér 1996-ban kezdték a pályát a Magyar Rádióban. 1998-ban megnyerték a Humorfesztivált szerzői-előadói kategóriában. Ettől kezdve a létező összes televízióban és szórakoztató műsorban szerepeltek. Első önálló showjuk, a Banánhéj 2003-ban indult a TV2-n, amivel számos díjat nyertek. 2007-ben szintén a TV2-n indították el Médiacápa című műsorukat, amellyel megnyerték a legrangosabb televíziós fesztivál, a Kamera Hungária fődíját. Ezt követően Fábry Sándor műsorának rendszeres szereplői voltak, színházi önálló estjeiket pedig évekig telt-házzal játszották.Jegyek elővételben kaphatók a Vigadó jegypénztárnál, valamint az előadás előtt a helyszínen. Az előadásra a belépő ara 25 lej.A kézdi.infó 2 db ingyen belépőt sorsol ki a hozzászólók között 2013 május 13.-án, hétfőn este 23 órakor.

A Bagi-Nacsa székelyföldi turné állomása Kézdivásárhely május 14. - kedd este 19 órakor a Vigadó nagytermében.

Első székelyföldi turnéjára készül a Bagi Iván és Nacsa Olivér páros, a magyar paródia királyai. Rekeszizmokat nem kímélő produkcióval készülnek, amelyben neves közéleti személyiségeket testesítenek meg és torzítanak el, miközben ontják magukból a poénokat. Találkozhatunk tehát Orbán Viktorral, Gyurcsány Ferenccel, Bajnai Gordonnal, Korda Gyuri bácsival és az ő Klárikájával, Győzikével, Fásy Ádámmal és Fábry Sándorral, de még sok más ismert és elismert közéleti szereplővel is. A páros garantáltan felejthetetlen szórakozást kínál.



A Bagi-Nacsa humorista páros több mint 15 éve működik együtt, sajátosságuk, hogy megszólalásig bele tudnak bújni karaktereikbe. Nem csak kinézetben, testtartásban, bészedben, sőt még hangban is hozzák azt a személyiséget, akit éppen megformálnak. Jelenleg a Magyar Televízió (MTV) egyik legnézettebb műsora az övék. A Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán című műsoruk során többszáz közszereplőt testesítettek már meg, amelyek közül több is kabarétörténetivé vált.

Bagi Iván és Nacsa Olivér 1996-ban kezdték a pályát a Magyar Rádióban. 1998-ban megnyerték a Humorfesztivált szerzői-előadói kategóriában. Ettől kezdve a létező összes televízióban és szórakoztató műsorban szerepeltek. Első önálló showjuk, a Banánhéj 2003-ban indult a TV2-n, amivel számos díjat nyertek. 2007-ben szintén a TV2-n indították el Médiacápa című műsorukat, amellyel megnyerték a legrangosabb televíziós fesztivál, a Kamera Hungária fődíját. Ezt követően Fábry Sándor műsorának rendszeres szereplői voltak, színházi önálló estjeiket pedig évekig telt-házzal játszották.

Jegyek elővételben kaphatók a Vigadó jegypénztárnál, valamint az előadás előtt a helyszínen. Az előadásra a belépő ara 25 lej.




A kézdi.infó 2 db ingyen belépőt sorsol ki a hozzászólók között 2013 május 13.-án, hétfőn este 23 órakor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

EditkeEditke
Bejegyezve: 2013-05-05 16:41:50
Ha szabad megjegyeznem... kicsit kesonek talalom a sorsolast az ingyen jegyekre, mert akit nem sorsolnak ki, az mar nem fog talalni jegyet utolso nap a Vigadoban. Szerintem a sorsolas min.2-3 nappal elobb kellene megtortenjen. Amugy big like az oldalnak!!!
DeliDeli
Bejegyezve: 2013-05-13 10:17:45
Nagyon örülök neki, hogy Erdélyben is fellépnek. Sajnos Sepsiszentgyörgyön nem tudtam részt venni az elõadáson, de remélem Kézdivásárhelyen alkalmam lesz rá :) .
PCguruPCguru
Bejegyezve: 2013-05-13 10:23:20
Nagyon jo kedd esti program :) !!
BeaBea
Bejegyezve: 2013-05-13 10:48:43
en is orulnek, ha nyernek, nagyon jopofak
ViliVili
Bejegyezve: 2013-05-13 15:16:45
Nagyon jó lenne megnyerni a jegyeket, de ha nem sikerül én akkor is megyek mindenképpen :)
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-05-13 22:36:11
Ingyen belépõt nyert [Editke] és [PCguru].
Jó szórakozást mindenkinek.
EditkeEditke
Bejegyezve: 2013-05-14 07:34:08
Koszonom az ingyen belepot! Ezutan is szeretettel olvasom a kezdi.info hireit es promovalom a FB-on!
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!