Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» Bérlethirdetés a Városi Színházban

Bérlethirdetés a Városi Színházban - A 2013-as őszi/téli évadtól megváltozott a Városi Színház bérletrendszere. Az érdeklődők kevesebb bérlet közül válogathatnak a gazdagabb és színesebb repertoárból.A színházi évadot két részre osztottuk fel: 2013-as őszi/téli évadra és 2014-es tavaszi/nyári évadra. Mindkét évadban bérletet árusítunk az előadásokra. Az őszi/ téli évadban három bérlet közül választhatnak az érdeklődők: GÁBOR ÁRON felnőtt bérlet, BOÉR GÉZA ifjúsági és nyugdíjas bérlet és TOLDI támogatói bérlet. Mindegyik bérlettel négy nagyszínpadi előadást lehet megtekinteni.A színház mecénásainak a 2013/2014-es színházi évadra kínáljuk a bérletet, amely érvényes a Városi Színház összes előadására (ez 9-10 előadást jelent).(Városi Színház)

A 2013-as őszi/téli évadtól megváltozott a Városi Színház bérletrendszere. Az érdeklődők kevesebb bérlet közül válogathatnak a gazdagabb és színesebb repertoárból.

A színházi évadot két részre osztottuk fel: 2013-as őszi/téli évadra és 2014-es tavaszi/nyári évadra. Mindkét évadban bérletet árusítunk az előadásokra. 

Az őszi/ téli évadban három bérlet közül választhatnak az érdeklődők: GÁBOR ÁRON felnőtt bérlet, BOÉR GÉZA ifjúsági és nyugdíjas bérlet és TOLDI támogatói bérlet. Mindegyik bérlettel négy nagyszínpadi előadást lehet megtekinteni.

A színház mecénásainak a 2013/2014-es színházi évadra kínáljuk a bérletet, amely érvényes a Városi Színház összes előadására (ez 9-10 előadást jelent).

(Városi Színház)

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!