Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt 1. - a budapesti Bánfalvy Stúdió előadása

Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt 1. - a budapesti Bánfalvy Stúdió előadása - 2012. április 16., hétfőn 19 órától Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt 1. - a budapesti Bánfalvy Stúdió előadása.A darabban a Bánfaly Ági által alakított Doris egy boldog házasságban élő kaliforniai asszony, a Harmath Imre által játszott George pedig nős könyvelő New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül összefut egy kaliforniai tengerparti fogadóban, s másnap arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Különös szerelmi kapcsolat szövődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt.A darabról még annyit, hogy évekig futott a Brodwayn, Hollywoodban film is készült belőle. Magyarországon először Sztankay István és Schütz Ila játszották 1978-ban. A színdarab musical változata jelenleg a Budapesti Operettszínház, a prózai mű második része a Madách Színház repertoárján is szerepel. Túl a századik fellépésen ezt az előadást pedig látta már a közönség a Budaörsi Játékszínben is, s azóta sikerrel, telt ház előtt játszik a két színművész.Az előadásra egy jegy ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 12 lej.

2012. április 16., hétfőn 19 órától Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt 1. - a budapesti Bánfalvy Stúdió előadása.
A darabban a Bánfaly Ági által alakított Doris egy boldog házasságban élő kaliforniai asszony, a Harmath Imre által játszott George pedig nős könyvelő New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül összefut egy kaliforniai tengerparti fogadóban, s másnap arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Különös szerelmi kapcsolat szövődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt.
A darabról még annyit, hogy évekig futott a Brodwayn, Hollywoodban film is készült belőle. Magyarországon először Sztankay István és Schütz Ila játszották 1978-ban. A színdarab musical változata jelenleg a Budapesti Operettszínház, a prózai mű második része a Madách Színház repertoárján is szerepel. Túl a századik fellépésen ezt az előadást pedig látta már a közönség a Budaörsi Játékszínben is, s azóta sikerrel, telt ház előtt játszik a két színművész.

Az előadásra egy jegy ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 12 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!