BOGDÁN ZSOLT ÉS A KALÁKA KÁNYÁDI ESTJE - VANNAK VIDÉKEK
2019. MÁJUS 18., 19:00 ÓRA
VIGADÓ MŰVELŐDÉSI HÁZ / NAGYTEREM

A Vigadó Művelődési Ház, május 18-án, szombaton 19:00 órától bemutatja BOGDÁN ZSOLT ÉS A KALÁKA KÁNYÁDI ESTJE - VANNAK VIDÉKEK című előadását, a művelődési ház nagytermében.
Jegyek ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej.

Jegyek a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában kaphatók (hétfő/szerda/péntek 10:00 és 15:00 óra, valamint kedd/csütörtök 14:00 és 18:00 óra között, illetve előadások előtt egy órával. Jegyfoglalás kizárólag a jegypénztárban lehetséges.
Telefon: 0267 / 361 081

A Kaláka számára a nyolcvanas évek óta nincs koncert Kányádi dal nélkül. Sándor bácsi meghatározó atyai jóbarát lett az életükben. Sok verset ajánlott, hogy dal szülessék belőle, sokat utaztak együtt, számtalan emléket, mondást, történetet őriznek vele kapcsolatban. Elveszett követ, Faragott versike, Valaki jár a fák hegyén, Dél keresztje alatt, Két nyárfa, Kuplé a vörös villamosról, Alma, alma... sorolhatnánk tovább a sokak számára kedves verseket-dalokat.

A Kaláka együttes pályafutásának 50. évébe lépve elhatározta, hogy Bogdán Zsolttal a Magyarországon is filmekből, előadóestjeiről (többek között Ady műsoráról) ismert kiváló kolozsvári színésszel közösen előadást tart, melyen az ezredforduló legnagyobb magyar költője, Kányádi Sándor verseit hallhatja a közönség.