Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Bohókás kiállítás és mesés tevékenység Sigmond Elíz vezetésével

Bohókás kiállítás és mesés tevékenység Sigmond Elíz vezetésével - 2012. június 1., pénteken 17 órától Bohókás kiállítás és mesés tevékenység Sigmond Elíz vezetésével.60 évvel ezelőtt a kézdivásárhelyi tanítóképző tanítói diplomával és a pályához szükséges tudással indított útnak. Most rajtam a sor, hogy volt iskolámnak, a város lakóinak egy kis mini kiállítással kedveskedjek és ízelítőt adjak abból, amit az utóbbi években alkottam. Nem dicsekedhetek tanítói múlttal, de közel 30 évet dolgoztam a marosvásárhelyi bábszínházban mint bábszobrász, majd nyugdíjazásom után jelmezeket, bábukat, játékokat készítettem, az óvónők, tanítónők, szülők mindig számíthattak rám rendezvényeik alkalmából. Munkáimat többször is kiállítottam, látogatóim BOHÓKÁS KIÁLLITÁSOKNAK becézték.A kiállítás egy hétig lesz látogatható a Művelődési Ház földszinti termében, de nem csak nézelődni lehet majd, hanem felpróbálni a jelmezeket, a tükörben illegetni magunkat, játszani a bábokkal, sőt kis előadásokat is lehet rögtönözni a picike színpadon.Minden gyereket, tanítót, szülőt, barkácsoló kedvű és kézimunkázni szerető nagyszülőt szeretettel várok! A szépreményű ifjak sem fognak elkerülni minket, mert hát ki nem szeretné magát királyként, lovagként, vagy bohócként kipróbálni. Remélem a kiállítás látogatói egy kis időre visszatérnek velem a mese világába.Sigmond ElízA BOHÓKÁS KIÁLLÍTÁS nyitvatartási rendje:Június 1., pénteken: 17 - 19 óráigJúnius 2., szombaton: 10 - 13 és 17 - 19 óráigJúnius 3., vasárnap: 17 - 19 óráigJúnius 4-7., hétfőtől csütörtökig: 10 - 13 és 17 - 19 óráig

2012. június 1., pénteken 17 órától Bohókás kiállítás és mesés tevékenység Sigmond Elíz vezetésével.
60 évvel ezelőtt a kézdivásárhelyi tanítóképző tanítói diplomával és a pályához szükséges tudással indított útnak. Most rajtam a sor, hogy volt iskolámnak, a város lakóinak egy kis mini kiállítással kedveskedjek és ízelítőt adjak abból, amit az utóbbi években alkottam. Nem dicsekedhetek tanítói múlttal, de közel 30 évet dolgoztam a marosvásárhelyi bábszínházban mint bábszobrász, majd nyugdíjazásom után jelmezeket, bábukat, játékokat készítettem, az óvónők, tanítónők, szülők mindig számíthattak rám rendezvényeik alkalmából. Munkáimat többször is kiállítottam, látogatóim BOHÓKÁS KIÁLLITÁSOKNAK becézték.

A kiállítás egy hétig lesz látogatható a Művelődési Ház földszinti termében, de nem csak nézelődni lehet majd, hanem felpróbálni a jelmezeket, a tükörben illegetni magunkat, játszani a bábokkal, sőt kis előadásokat is lehet rögtönözni a picike színpadon.

Minden gyereket, tanítót, szülőt, barkácsoló kedvű és kézimunkázni szerető nagyszülőt szeretettel várok! A szépreményű ifjak sem fognak elkerülni minket, mert hát ki nem szeretné magát királyként, lovagként, vagy bohócként kipróbálni. Remélem a kiállítás látogatói egy kis időre visszatérnek velem a mese világába.

Sigmond Elíz

A BOHÓKÁS KIÁLLÍTÁS nyitvatartási rendje:
Június 1., pénteken: 17 - 19 óráig
Június 2., szombaton: 10 - 13 és 17 - 19 óráig
Június 3., vasárnap: 17 - 19 óráig
Június 4-7., hétfőtől csütörtökig: 10 - 13 és 17 - 19 óráig

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!