Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Böjte Csaba és gyermekei előadása - Te légy a karácsonyi ajándék!

Böjte Csaba és gyermekei előadása - Te légy a karácsonyi ajándék! - 2013. december 11-én, szerdán este 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház megnyitja a karácsonyváró előadássorozatát.Vendégünk Böjte Csaba testvér, aki a karácsony szépségéről, a várakozásról fog beszélni.“Jó dolog jónak lenni... Jó dolog lehajolni a kicsinyekhez, az elesettekhez, a szegényekhez… “ – idézzük Csaba testvér gondolatait, aki ezalkalommal magával hozta gyermekei egy részét Kászonaltízből és Tusnádfürdőről, valamint a kovásznai HANGfoglalás együttest.Készüljünk együtt a karácsonyra Csaba testvér gondolataival, a gyermekek ártatlanságával és a zene átélésével. Ajándékozd azt, ami igazán fontos: te légy a karácsonyi ajándék!Az előadás végén lehetőség lesz a helyszínen vásárolni és dedikáltatni Böjte Csaba könyveit, az együttes DVD-jét, valamint a kovásznai gyerekek és felnőttek írtak egy könyvet, versekkel, novellákkal, történetekkel, a címe: ' Morzsák a lelkünkből'. Az eseményre a belépés ingyenes, adományozásra a gyermekek részére a helyszínen lesz lehetőség. Amennyiben nem pénzt szeretne adni, a következő házakba van lehetőség adományozni, egyéb segítséget (élelmet, ruhát, tisztítószert, stb):1.Kászonaltíz, Szent Katalin Otthon, 537238 Kászonalfalu, Impér 288. szám, Hargita megye2. Tusnádfürdő, Szent László Gyermekvédelmi Központ, 537335 Tusnádfürdő, Szent Anna utca, 41. szám, Hargita megye3. Kovászna, Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központ, 525200 Kovászna, Dózsa György utca, 8. szám, Kovászna megyeSzeretettel várunk mindenkit a Vigadó Művelődési Ház nagytermébe.

2013. december 11-én, szerdán este 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház megnyitja a karácsonyváró előadássorozatát.
Vendégünk Böjte Csaba testvér, aki a karácsony szépségéről, a várakozásról fog beszélni.

“Jó dolog jónak lenni... Jó dolog lehajolni a kicsinyekhez, az elesettekhez, a szegényekhez… “ – idézzük Csaba testvér gondolatait, aki ezalkalommal magával hozta gyermekei egy részét Kászonaltízből és Tusnádfürdőről, valamint a kovásznai HANGfoglalás együttest.

Készüljünk együtt a karácsonyra Csaba testvér gondolataival, a gyermekek ártatlanságával és a zene átélésével.

Ajándékozd azt, ami igazán fontos: te légy a karácsonyi ajándék!

Az előadás végén lehetőség lesz a helyszínen vásárolni és dedikáltatni Böjte Csaba könyveit, az együttes DVD-jét, valamint a kovásznai gyerekek és felnőttek írtak egy könyvet, versekkel, novellákkal, történetekkel, a címe: " Morzsák a lelkünkből".

Az eseményre a belépés ingyenes, adományozásra a gyermekek részére a helyszínen lesz lehetőség.

Amennyiben nem pénzt szeretne adni, a következő házakba van lehetőség adományozni, egyéb segítséget (élelmet, ruhát, tisztítószert, stb):

1.Kászonaltíz, Szent Katalin Otthon, 537238 Kászonalfalu, Impér 288. szám, Hargita megye
2. Tusnádfürdő, Szent László Gyermekvédelmi Központ, 537335 Tusnádfürdő, Szent Anna utca, 41. szám, Hargita megye
3. Kovászna, Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központ, 525200 Kovászna, Dózsa György utca, 8. szám, Kovászna megye

Szeretettel várunk mindenkit a Vigadó Művelődési Ház nagytermébe.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!