Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Borsodi Blue Trió koncert az Art Cafféban

Borsodi Blue Trió koncert az Art Cafféban - 2012. április 27., pénteken  21 órától, Borsodi Blue Trió koncert az Art Cafféban.Az elmúlt években zenekarommal és szólóban is együtt játszottam a hazai blues legnagyobbjaival, többek között: Török Ádámmal, Tátrai Tiborral, Deák Bill Gyulával, Ferenczi Gyurival, Pély Barnával és még sorolhatnánk hosszasan a neveket.A Borsodi Blue jelenleg trióban koncertezik, ez az a forma amiben a legszabadabban, legőszintébben tudom az érzelmeimet közvetíteni. A koncerteken felszabadult örömzene hallható, rengeteg improvizációval, a blues vehemenciájával, de sok rokonműfaj zenei korlátait feszegetve.Erdély régóta a szívem csücske, korábban civilként is sokat barangoltam pl. a Gyergyó-medencében. A legnagyobb öröm azonban ha koncertezni jöhetünk, a rendkívül lelkes közönségnek. Külön boldogság számunkra, hogy Kézdivásárhelyre szinte már hazajárunk... - köszönet érte!Tagok: Pfeff Márton - bass, Tímár Tamás - dobok, Borsodi László - gitár, ének.Belépés: 10 lej/5 lej

2012. április 27., pénteken  21 órától, Borsodi Blue Trió koncert az Art Cafféban.

Az elmúlt években zenekarommal és szólóban is együtt játszottam a hazai blues legnagyobbjaival, többek között: Török Ádámmal, Tátrai Tiborral, Deák Bill Gyulával, Ferenczi Gyurival, Pély Barnával és még sorolhatnánk hosszasan a neveket.



A Borsodi Blue jelenleg trióban koncertezik, ez az a forma amiben a legszabadabban, legőszintébben tudom az érzelmeimet közvetíteni. A koncerteken felszabadult örömzene hallható, rengeteg improvizációval, a blues vehemenciájával, de sok rokonműfaj zenei korlátait feszegetve.

Erdély régóta a szívem csücske, korábban civilként is sokat barangoltam pl. a Gyergyó-medencében. A legnagyobb öröm azonban ha koncertezni jöhetünk, a rendkívül lelkes közönségnek. Külön boldogság számunkra, hogy Kézdivásárhelyre szinte már hazajárunk... - köszönet érte!

Tagok: Pfeff Márton - bass, Tímár Tamás - dobok, Borsodi László - gitár, ének.

Belépés: 10 lej/5 lej

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!