Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Borsodi Blue koncert az Art Caffe-ban

Borsodi Blue koncert az Art Caffe-ban - Június 20-án vasárnap 21 órakor az Art Cafféban Borsodi Blue koncert.Néhány szó a zenekarról, Borsodi Lászlótól: 2005-ben alakultunk, és rövid időn belül alapos ismertségre tettünk szert a szakmán belül, de első kislemezünket a közönség is nagyon jól fogadta. Számos hazai fesztivál és klubkoncert mellett játszottunk szerbiai és szlovák fesztiválokon is, nemritkán világsztárok társaságában. Több külföldi nagy blues-sztár hazai előzenekara voltunk, jómagam pedig Magyarország elsőszámú blues-pubjának vagyok a zenei rendezője Békéscsabán, ahol házigazdaként szinte a teljes hazai élvonallal együtt játszhattam.(pl. több ízben Tátrai Tiborral, Török Ádámmal stb..) A zenekar első kislemezét az olasz származású de Amerikában élő bluesgitáros Enrico Crivellaro méltatja ajánlójában, a BORSODI BLUE-t az európai feljövő, új blues-generáció egyik legfigyelemreméltóbb csapataként említi. 2008-ban együtt játszottunk az amerikai Blues Music Awards díjasBilly Gibsonnal, szó van róla, hogy idei európai turnéján mi kísérjük. Az együttes: Borsodi László - gitár, vokálMagda Lajos - billentyűsökPfeff Márton - basszus gitárTeleki Pál - dobhttp://www.myspace.com/borsodiblueA koncertre a belépőjegy 10 lej, diákoknak 5 lej. [ Verseny ]A kézdi.infó 2 belépõjegyet sorsol ki erre a rendkívüli koncertre. Ha részt szeretnél venni, nem kell mást tenned minthogy szépen és helyesen hozzászólj ehhez az eseményhez. Ilyen egyszerû! Sok sikert mindenkinek!! Eredményhirdetés az esemény napján, délben 12 órakor.

Június 20-án vasárnap 21 órakor az Art Cafféban Borsodi Blue koncert.

Néhány szó a zenekarról, Borsodi Lászlótól: 2005-ben alakultunk, és rövid időn belül alapos ismertségre tettünk szert a szakmán belül, de első kislemezünket a közönség is nagyon jól fogadta. Számos hazai fesztivál és klubkoncert mellett játszottunk szerbiai és szlovák fesztiválokon is, nemritkán világsztárok társaságában. Több külföldi nagy blues-sztár hazai előzenekara voltunk, jómagam pedig Magyarország elsőszámú blues-pubjának vagyok a zenei rendezője Békéscsabán, ahol házigazdaként szinte a teljes hazai élvonallal együtt játszhattam.(pl. több ízben Tátrai Tiborral, Török Ádámmal stb..) A zenekar első kislemezét az olasz származású de Amerikában élő bluesgitáros Enrico Crivellaro méltatja ajánlójában, a BORSODI BLUE-t az európai feljövő, új blues-generáció egyik legfigyelemreméltóbb csapataként említi. 2008-ban együtt játszottunk az amerikai Blues Music Awards díjas
Billy Gibsonnal, szó van róla, hogy idei európai turnéján mi kísérjük.

Az együttes:
Borsodi László - gitár, vokál
Magda Lajos - billentyűsök
Pfeff Márton - basszus gitár
Teleki Pál - dob
http://www.myspace.com/borsodiblue



A koncertre a belépőjegy 10 lej, diákoknak 5 lej.
 
[ Verseny ]
A kézdi.infó 2 belépõjegyet sorsol ki erre a rendkívüli koncertre. Ha részt szeretnél venni, nem kell mást tenned minthogy szépen és helyesen hozzászólj ehhez az eseményhez. Ilyen egyszerû! Sok sikert mindenkinek!! Eredményhirdetés az esemény napján, délben 12 órakor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

agiagi
Bejegyezve: 2010-06-18 15:41:25
Ha nyernenk 2 jegyet, elmennenk ;-)
zcsereizcserei
Bejegyezve: 2010-06-19 01:22:49
Kíváncsi vagyok milyen a friss/"fresh" blues, jó lenne ingyen megtudni. :D
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2010-06-20 12:05:34
Köszönjük a hozzászólásokat mindenkinek.
A nyertesek így [agi] és [zcserei] hozzászólók, akik a koncerten díjtalanul vehetnek részt.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!