Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» Bugrisok a Városi Színházban - játékrend

Bugrisok a Városi Színházban - játékrend - Október 12-én, pénteken, este 7 órától a Vigadó színháztermében a Városi Színház Carlo Goldoni: Bugrisok című vígjátékának bemutatójával nyitja az új évadot. Az előadás rendezője Balogh Attila színész, rendező, az UNITER 2012-es debüt-díj jelöltje. Az előadás főtámogatója a Bethlen Gábor Alap.A bemutatót követő időpontok:- október 14., 18.00 óra, Toldi 1. bérlet- október 28., 18.00 óra, Toldi 2. bérlet- október 29., 17.00 óra, Boér Géza ifjúsági bérletAz előadásokra jegyek válthatók a Vigadó titkárságán, munkanapokon 8-15 óra közt.A papucshős, a kalapot viselő asszony, a csonka család, a nemek és a nemzedékek egymáshoz való viszonya családon belül és kívül mit sem változott az utóbbi két és félszáz évben. Lucietta és Filippetto, a két ifjú velencei szerelmes ugyanazokkal az akadályokkal küzd, mint korunk fiataljai, akik napi szinten megvívják csatáikat a „bezzeg az én időmben” jelmondata mögé felsorakozó idősebb generációval. A Bugrisok jelenkori nézője meglepődve veheti tudomásul, hogy a több, mint 250 évvel ezelőtt írt vígjátékban bemutatott családok oly módon vannak megrajzolva, hogy a szemünk elé táruló kép szinte megszólalásig hasonlít korunk családjaihoz.Előadják: Némethy Zsuzsa, Páll Gecse Ákos, Pap Tibor, Gulácsi Zsuzsanna és Dávid Péter, valamint a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem harmadéves színésznövendékei: Orbán Zsolt, Simon Boglárka-Katalin, Csíki Szabolcs, Erőss László és Trabalka Cecília.Díszlet: Golicza ElődJelmez: György EszterDramaturg: Benedek ZsoltRendező: Balogh Attila

Október 12-én, pénteken, este 7 órától a Vigadó színháztermében a Városi Színház Carlo Goldoni: Bugrisok című vígjátékának bemutatójával nyitja az új évadot. Az előadás rendezője Balogh Attila színész, rendező, az UNITER 2012-es debüt-díj jelöltje. Az előadás főtámogatója a Bethlen Gábor Alap.
A bemutatót követő időpontok:
- október 14., 18.00 óra, Toldi 1. bérlet
- október 28., 18.00 óra, Toldi 2. bérlet
- október 29., 17.00 óra, Boér Géza ifjúsági bérlet
Az előadásokra jegyek válthatók a Vigadó titkárságán, munkanapokon 8-15 óra közt.
A papucshős, a kalapot viselő asszony, a csonka család, a nemek és a nemzedékek egymáshoz való viszonya családon belül és kívül mit sem változott az utóbbi két és félszáz évben. Lucietta és Filippetto, a két ifjú velencei szerelmes ugyanazokkal az akadályokkal küzd, mint korunk fiataljai, akik napi szinten megvívják csatáikat a „bezzeg az én időmben” jelmondata mögé felsorakozó idősebb generációval. A Bugrisok jelenkori nézője meglepődve veheti tudomásul, hogy a több, mint 250 évvel ezelőtt írt vígjátékban bemutatott családok oly módon vannak megrajzolva, hogy a szemünk elé táruló kép szinte megszólalásig hasonlít korunk családjaihoz.
Előadják: Némethy Zsuzsa, Páll Gecse Ákos, Pap Tibor, Gulácsi Zsuzsanna és Dávid Péter, valamint a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem harmadéves színésznövendékei: Orbán Zsolt, Simon Boglárka-Katalin, Csíki Szabolcs, Erőss László és Trabalka Cecília.

Díszlet: Golicza Előd
Jelmez: György Eszter
Dramaturg: Benedek Zsolt
Rendező: Balogh Attila

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!