Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Carlo Goldoni: Bugrisok - a Városi Színház előadása

Carlo Goldoni: Bugrisok - a Városi Színház előadása - November 3., szombat, 18 óra - színház Carlo Goldoni: Bugrisok - a Városi Színház előadása.A papucshős, a kalapot viselő asszony, a csonka család, a nemek és a nemzedékek egymáshoz való viszonya családon belül és kívül mit sem változott az utóbbi két és félszáz évben. Lucietta és Filippetto, a két ifjú velencei szerelmes ugyanazokkal az akadályokkal küzd, mint korunk fiataljai, akik napi szinten megvívják csatáikat a „bezzeg az én időmben” jelmondata mögé felsorakozó idősebb generációval. A Bugrisok jelenkori nézője meglepődve veheti tudomásul, hogy a több, mint 250 évvel ezelőtt írt vígjátékban bemutatott családok oly módon vannak megrajzolva, hogy a szemünk elé táruló kép szinte megszólalásig hasonlít korunk családjaihoz.Előadják: Némethy Zsuzsa, Pál Gecse Ákos, Papp Tibor, Gulácsi Zsuzsanna és Dávid Péter, valamint a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem harmadéves színésznövendékei: Orbán Zsolt, Simon Boglárka-Katalin, Csíki Szabolcs, Erőss László és Trabalka Cecília.Díszlet: Golicza Előd, jelmez: György Eszter, zene: Kónya Ütő Bence, dramaturg: Benedek Zsolt, rendező: Balogh Attila.Az előadás a Tompa Pufi Nyugdíjas bérletesek és a Székely János felnőtt bérletesek számára szól, a szabadjegy 15 lej, kedvezményes jegy 10 lej.

November 3., szombat, 18 óra - színház Carlo Goldoni: Bugrisok - a Városi Színház előadása.

A papucshős, a kalapot viselő asszony, a csonka család, a nemek és a nemzedékek egymáshoz való viszonya családon belül és kívül mit sem változott az utóbbi két és félszáz évben. Lucietta és Filippetto, a két ifjú velencei szerelmes ugyanazokkal az akadályokkal küzd, mint korunk fiataljai, akik napi szinten megvívják csatáikat a „bezzeg az én időmben” jelmondata mögé felsorakozó idősebb generációval. A Bugrisok jelenkori nézője meglepődve veheti tudomásul, hogy a több, mint 250 évvel ezelőtt írt vígjátékban bemutatott családok oly módon vannak megrajzolva, hogy a szemünk elé táruló kép szinte megszólalásig hasonlít korunk családjaihoz.
Előadják: Némethy Zsuzsa, Pál Gecse Ákos, Papp Tibor, Gulácsi Zsuzsanna és Dávid Péter, valamint a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem harmadéves színésznövendékei: Orbán Zsolt, Simon Boglárka-Katalin, Csíki Szabolcs, Erőss László és Trabalka Cecília.
Díszlet: Golicza Előd, jelmez: György Eszter, zene: Kónya Ütő Bence, dramaturg: Benedek Zsolt, rendező: Balogh Attila.

Az előadás a Tompa Pufi Nyugdíjas bérletesek és a Székely János felnőtt bérletesek számára szól, a szabadjegy 15 lej, kedvezményes jegy 10 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!