Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Carlo Goldoni - Bugrisok - a Városi Színház előadása a Vigadóban

Carlo Goldoni - Bugrisok - a Városi Színház előadása a Vigadóban - 2013 február 14-én csütörtökön este 19 órakor a Vigadóban színház: Carlo Goldoni - Bugrisok - a Városi Színház előadása, rendező Balogh Attila.A papucshős, a kalapot viselő asszony, a csonka család, a nemek és a nemzedékek egymáshoz való viszonya családon belül és kívül mit sem változott az utóbbi két és félszáz évben. Lucietta és Filippetto, a két ifjú velencei szerelmes ugyanazokkal az akadályokkal küzd, mint korunk fiataljai, akik napi szinten megvívják csatáikat a „bezzeg az én időmben” jelmondata mögé felsorakozó idősebb generációval. A Bugrisok jelenkori nézője meglepődve veheti tudomásul, hogy a több, mint 250 évvel ezelőtt írt vígjátékban bemutatott családok oly módon vannak megrajzolva, hogy a szemünk elé táruló kép szinte megszólalásig hasonlít korunk családjaihoz.A rendező munkatársai Benedek Zsolt dramaturg, György Eszter jelmeztervező és Golicza Előd díszlettervező. Az előadás zenéjét Kónya Ütő Bence állította össze. Előadják: Némethy Zsuzsa, Páll-Gecse Ákos, Pap Tibor, Gulácsi Zsuzsanna és Dávid Péter társaságában színpadra lépnek a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem harmadéves növendékei: Orbán Zsolt, Simon Boglárka Katalin, Csíki Szabolcs, Erőss László és Trabalka Cecília.Az előadáson érvényesíthetők az elmaradt bérletek, jegyek válthatók a Vigadóban.Belépő: 15 lej (teljes árú jegy), 10 lej (kedvezményes jegy), csoportos jelentkezés esetén iskolásoknak 5 lej.

2013 február 14-én csütörtökön este 19 órakor a Vigadóban színház: Carlo Goldoni - Bugrisok - a Városi Színház előadása, rendező Balogh Attila.

A papucshős, a kalapot viselő asszony, a csonka család, a nemek és a nemzedékek egymáshoz való viszonya családon belül és kívül mit sem változott az utóbbi két és félszáz évben. Lucietta és Filippetto, a két ifjú velencei szerelmes ugyanazokkal az akadályokkal küzd, mint korunk fiataljai, akik napi szinten megvívják csatáikat a „bezzeg az én időmben” jelmondata mögé felsorakozó idősebb generációval. A Bugrisok jelenkori nézője meglepődve veheti tudomásul, hogy a több, mint 250 évvel ezelőtt írt vígjátékban bemutatott családok oly módon vannak megrajzolva, hogy a szemünk elé táruló kép szinte megszólalásig hasonlít korunk családjaihoz.

A rendező munkatársai Benedek Zsolt dramaturg, György Eszter jelmeztervező és Golicza Előd díszlettervező. Az előadás zenéjét Kónya Ütő Bence állította össze. Előadják: Némethy Zsuzsa, Páll-Gecse Ákos, Pap Tibor, Gulácsi Zsuzsanna és Dávid Péter társaságában színpadra lépnek a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem harmadéves növendékei: Orbán Zsolt, Simon Boglárka Katalin, Csíki Szabolcs, Erőss László és Trabalka Cecília.

Az előadáson érvényesíthetők az elmaradt bérletek, jegyek válthatók a Vigadóban.
Belépő: 15 lej (teljes árú jegy), 10 lej (kedvezményes jegy), csoportos jelentkezés esetén iskolásoknak 5 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!