CIMBORÁK BÁBSZÍNHÁZ - TÜNDÉREK TENYERÉN
2019. MÁRCIUS 11, 10:30 és 11:30 ÓRA
VIGADÓ MŰVELŐDÉSI HÁZ / NAGYTERMI STÚDIÓ


⊶⊷
A Vigadó Művelődési Ház, március 11-én, hétfőn 10:30 és 11:30 órától bemutatja Cimborák Bábszínház - Tündérek tenyerén című babaszínházat, a művelődési ház nagytermi stúdiójában.
Jegyek a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában kaphatók (hétfő/szerda/péntek 11.00 és 15.00 óra, valamint kedd/csütörtök 14.00 és 18.00 óra között, illetve előadások előtt egy órával. Jegyfoglalás kizárólag a jegypénztárban lehetséges.
Telefon: 0267 / 361 081
⊶⊷
Karonülők, kisbabák és szüleik számára készül a Cimborák Bábszínház legújabb előadása, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak bennünket a tündérek. Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek. A hangok, zörejek szemünk előtt szülnek új formát, a színek és anyagok bábokká lesznek. A népi mondókák, az énekszó, az élő hangszer ölelésében és az édesanyák ölének biztonságában a kisbabák önmaguk testrészeire csodálkozhatnak rá, majd környezetük kellékeivel ismerkedhetnek meg. A zenei és formai anyanyelv közegébe ágyazott előadásunkat a művészeti nevelés részeként is ajánljuk a szülők figyelmébe. Fontosnak tartjuk az érzelmi biztonság kialakulásában a közösen megélt léleképítő csodavárást és a megtartó örömet, ezért szülőkkel vagy közeli hozzátartozókkal együtt várjuk babaszínházunkba a kicsiket. Az előadást meghitt térben játsszuk, amelyben legtöbb 21 szülőt és kisbabát tudunk befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.
Ajánlott életkor: 9 hónap - 3 év, szülői vagy nagyszülői felügyelettel!

Játsszák: D. Gulácsi Zsuzsanna, Lanstyák Ildikó, Vincze Tímea
Dramaturg: Prezsmer Boglárka
Zene: Orbán Ferenc
Szakmai konzulensek: Balázs Gyöngyi, Dávid Péter, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Péter Orsolya
Kellékes, öltöztető: Kis Vizoli Mónika
Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd
Kivitelezők: Benkő Éva, Zayzon Ádám, László Attila (Jazz), Guzsalyas Alapítvány
Rendező: BENKŐ ÉVA