Már nem érvényes.

Új kollégákat keresünk gyermekeknek szóló komplex szociális szolgáltatások, családgondozás és közösségépítés terén. Te teret, hátteret, mozgásteret, játszóteret, színteret vagy új teret keresel szakmai énednek?

Amit kínálunk: stabil múlttal rendelkező civil szervezeti háttér, folyamatos fejlődési lehetőség, képzéseken, konferenciákon való részvétel, belső előmeneteli lehetőség.

Akiket keresünk: szeretnek szervezni, ötletelni, szociálisan érzékenyek és nyitottak saját határaik mozgatására, könnyen teremtenek kapcsolatot, kellően határozottak, szeretik a kihívásokat és a terepmunkát, és indulataiknak vagy egy szolgálati autónak az elvezetése sem jelent számukra akadályt.

Négy területre keresünk munkatársakat, különböző végzettséggel és felkészültségi szinttel:

Közösségépítés, szervezői feladatok, kapcsolattartás az érintett települések lakóival, stakeholderekkel,
Családgondozás, szociális tanácsadás, képzések szervezése,
Délutáni foglalkoztatóban játékos fejlesztő tevékenységek (csoportos, kiscsoportos, egyéni fejlesztés),
Pszichológiai tanácsadás (gyerekeknek és felnőtteknek),

Ahová hívunk:
Őrkői Nappali Foglalkoztató: A központba járó gyermekek mellé keresünk kollégát, aki aktív segítőnk tud lenni az őrkői gyerekek életének szebbé tételéért folytatott munkánkban. Közel tíz éve működő programunk elsődleges célja a testi-lelki egészség védelme a hiányzó vagy alulfejlett személyes és társas készségek fejlesztése által.

Ugyanitt pszichológus/pszichopedagógus számára kihívásokban, szakmai munkában nem szerénykedő lehetőséget kínálunk, erre a pozícióra szükséges a szakirányú végzettség. Viselkedészavarokban, családi problémákban vagy tanulási zavarokban érdekelt szakemberek számára kiváló lehetőség, alkalmazotti munkaviszonyban folytatható tevékenység.

A család – mint elsődleges intézmény egy boldog gyermekkorért: a projekt keretén belül családgondozással, egyéni tanácsadással, szülők iskolája szervezéssel, nevelők számára képzések szervezésével, segítő csoportok szervezésével foglalkozunk. Célunk a családok összetartó erejének megőrzése, támogatása és az átmenetileg sérült vagy hiányzó családi funkciók helyreállításának és a gyermek családban történő nevelkedésének elősegítése. A családgondozás legfontosabb módszere a segítő beszélgetés, az érintettek saját erőforrásainak aktiválása, az öngondoskodási képességek erősítése, önálló életvitel megtartásában támogatás nyújtás.

Közösségfejlesztés Zabolán:
Jelenleg Zabolán folytatunk közösségépítő munkát, igyekszünk az elszigetelten élő kisebb közösségeket bekapcsolni a település életébe, közelíteni az önkormányzati és intézményi érdekeket a közösségek szintjén megfogalmazott igényekhez. A tevékenységet a település saját erőforrásai és magánadományozók támogatása teszi lehetővé. Abban hiszünk, hogy a belülről született megoldás tartósabb és fenntarthatóbb, mint a kívülről irányított, esetenként erőltetett menetben haladó beavatkozások..

Ha úgy érzed szívesen dolgoznál a fenti területek valamelyikén, vonzónak tűnik egy civil szervezetben dolgozni, kreativitásodnak teret, ugyanakkor támogató hátteret keresel, küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet a jobs@caritas-ab.ro e-mail címre,a címsorba a „Kovaszna” jelszót használva.

Leveledben jelöld meg a hozzád legközelebb álló területet, mesélj nekünk előzetes élményeidről, tapasztalataidról, személyes motivációdról, elképzeléseidről.

Jelentkezési határidő 2019. május 6. A beérkező jelentkezéseket folyamatosan dolgozzuk fel, akiket személyes találkozóra is behívunk, azokkal felvesszük a kapcsolatot. Interjú várható ideje: május 7 -10 között.

További részletekért hívd a 0735-735157 vagy a 0733-553594 telefonszámokat.

Munkavégzés helye: Kovászna megye
Jelentkezési határidő: 2019. május 06.
Kapcsolattartó személy:
E-mai cím: jobs@caritas-ab.ro