Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Családi kézműves tevékenység

Családi kézműves tevékenység - 2011. május 11., szerdán 16 órától Családi kézműves tevékenység a földszinti kiállítóteremben - Önkéntesség hete, a Caritas szervezésében.Európában 2011. az önkéntesség éve, az önkéntesek hetét azonban minden évben megszervezték eddig is. A Caritas országos rendezvénysorozatot tervez május 9-15. között melyhez csatlakoznak más szervezetek is, a kézdivásárhelyi Caritas is minden napra tevékenységet, aktivitást ajánl.Szerdán 16 órától családi kézműves tevékenységet tartanak a Vigadóban, erre a szülőket, nagyszülőket is várják, természetesen a gyerekekkel együtt. A belépés ingyenes, viszont minden résztvevő, részvételi díjként egy általa, a tevékenységen készített tárgyat fog adományozni a kézdivásárhelyi kórház gyerekosztályának.A rendezvénysorozat újabb állomása Vigadóban egy játékbörze lesz május 13-án, ahol a gyerekek elcserélhetik egymással megunt játékaikat, a belépti díj ugyancsak egy otthonról hozott játék, ezek az adományozott játékok a kézdivásárhelyi óvodákhoz, gyermekotthonokhoz és a kórházhoz kerülnek.

2011. május 11., szerdán 16 órától Családi kézműves tevékenység a földszinti kiállítóteremben - Önkéntesség hete, a Caritas szervezésében.
Európában 2011. az önkéntesség éve, az önkéntesek hetét azonban minden évben megszervezték eddig is. A Caritas országos rendezvénysorozatot tervez május 9-15. között melyhez csatlakoznak más szervezetek is, a kézdivásárhelyi Caritas is minden napra tevékenységet, aktivitást ajánl.
Szerdán 16 órától családi kézműves tevékenységet tartanak a Vigadóban, erre a szülőket, nagyszülőket is várják, természetesen a gyerekekkel együtt. A belépés ingyenes, viszont minden résztvevő, részvételi díjként egy általa, a tevékenységen készített tárgyat fog adományozni a kézdivásárhelyi kórház gyerekosztályának.
A rendezvénysorozat újabb állomása Vigadóban egy játékbörze lesz május 13-án, ahol a gyerekek elcserélhetik egymással megunt játékaikat, a belépti díj ugyancsak egy otthonról hozott játék, ezek az adományozott játékok a kézdivásárhelyi óvodákhoz, gyermekotthonokhoz és a kórházhoz kerülnek.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!