» 2017. március 3., péntek • 19:00 Gábor Áron bérlet
» 2017. március 4., szombat • 19:00 Toldi bérlet
Vigadó Művelődési Ház | Nagyterem
Csíki Játékszín - Vadnay László,Békeffi István, Márkus Alfréd: Tisztelt HÁZ

Halmi Vera az erkölcs nevében felszólaló Takács képviselőt az Országházban nyilvánosan megvádolja liliomtiprással. Takács tisztázni szeretné magát, így kerülnek újra és újra lencsevégre együtt, mert a sajtó a nyomukban jár, hogy az olvasók elé tárhassa a „románc” folytatását. De kinek lehet hinni 1934-ben? Egy magát kompromittáltnak valló lánynak? Egy magát ártatlannak mondó politikusnak? A magát függetlennek tartó sajtónak? És különben is, hogyan kerülnek a szerelmi botrány szereplői egyszercsak Pestről a tengerpartra?

Az előadás rendezője Lendvai Zoltán, koreográfusa Bóbis László, díszlet-jelmeztervezője Kelemen Kata, zenei vezetője Bene Zoltán

A betétdalok dalszövegírói: Harmath Imre, Harsányi Zsolt, Kellér Dezső, Szilágyi László
Szereplők: Halmi Vera: Sándor Anna, Takács, képviselő: Veress Albert, Szepes, szerkesztő: Kosztándi Zsolt, Vali, színésznő: Zsigmond Éva Beáta, Halmi Zsuzsa: Szabó Enikő, Bakonyi: Kányádi Szilárd, Nők és hölgyek: Bokor Andrea, Fekete Bernadetta, Ráduly Beáta, Képviselők és urak: Bende Sándor, Keresztes Szabolcs, Lőrincz András Ernő, Pap Tibor, Puskás László. Zenekar: Ráduj Gábor, Boldizsár Szabolcs, Balázs Péter, Hompoth Arthur-Norbert, Bene Zoltán. Koreográfus-asszisztens: Zaiba Anikó, díszlet-jelmeztervező: Kelemen Kata, zenei vezető: Bene Zoltán, koreográfus: Bóbis László, rendező: Lendvai Zoltán.

Az előadás kiemelt támogatója a Bethlen Gábor Alap.

A fennmaradó helyek függvényében az előadásra jegyek is válthatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétfőtől-csütörtökig 8-19 óráig, pénteken 8-15 óráig, Helyfoglalás a 0267/361-081-es telefonszámon vagy az office@varosiszinhaz.ro e-mail címen lehetséges.
Jegyár: felnőtteknek 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej.

FIGYELEM! A lefoglalt helyekre a jegyeket előadás előtt egy nappal fontos kiváltani, ellenkező esetben érvényét veszíti a foglalás.