Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Csillagok estéje a Vigadóban

Csillagok estéje a Vigadóban - December 7., péntek, 18 óra - Csillagok estéje a VigadóbanIgazi operett és musical-csemegével tehetik különlegessé a karácsonyvárás második hétvégéjét azok, akik a Vigadó díszes termében töltik estéjüket december 7-én. Gáspár Tünde helyi 'primadonna', és Peller Károly, a 2011-es évad közönségdíjas operett színésze előadásában, Nagy Gábor zongoraművész kíséretében kelnek majd újra életre a fülünkben szunnyadó slágerek.Peller Károlyt sem a megveszekedett tévénézők, sem a vájtfülű zenekedvelőknek sem kell bemutatni, hiszen 1998 óta a Budapesti Operettszínház egyik vezető szólistája, s viszonylag rövid, de határozottan felfele ívelő karrierje alatt a TV2 Jóban Rosszban c. sorozatában is szerepelt. 2006-tól a bécsi Volksoper vendégszólistája. Fellép prózai, operett és musical szerepekben is. Szerepei nagy részét németül is játssza. 2011-ben az évad operett színészének választották. Bár az utóbbi időben operett-rendezőként is bemutatkozott, vendéglátója, a kézdivásárhelyi (nyújtódi) származású primadonna közreműködésével a Víg özvegy, a Marica grófnő és a Csárdáskirálynő fülbemászó duettjeiből kaphatunk tőle ízelítőt. Gáspár Tünde 2006-ban szerzett magánénekesi oklevelet a budapesti Weiner Leó Konzervatóriumban, idén a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen fejezte be párhuzamosan tanulmányait, énekművész-zenetanári, illetve médiakommunikációs-közönségkapcsolat diplomát szerezve. Jelenleg tanít, és a HungarOperett tagja. Előadásában Lévay Szilveszter, Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Puccini darabok betétdalait, illetve áriáit fogjuk hallani.Nagy Gábor többszörösen díjazott zongoraművész, 2010 óta a Budapesti Operettszínház kísérője-korrepetitora, aki 2006-ban, Debrecenben diplomázott kamarazenészként. Tanárként is tevékenykedik a budapesti Szent István Konzervatóriumban. Gáspár Tündével többször volt már közös produkciójuk: dalos zongoraestekkel a bukaresti Athenaeumban, illetve a Magyar Köztársaság Kulturális Központjában is bemutatkoztak, ugyanakkor két évvel ezelőtt jótékonysági célból Kézdivásárhelyen is felléptek.A három nagyszerű művész először áll együtt a kézdivásárhelyi közönség elé. December 7-én a Vigadóban adnak koncertet, 18 órai kezdettel. A belépés díjtalan!

December 7., péntek, 18 óra - Csillagok estéje a Vigadóban
Igazi operett és musical-csemegével tehetik különlegessé a karácsonyvárás második hétvégéjét azok, akik a Vigadó díszes termében töltik estéjüket december 7-én. Gáspár Tünde helyi "primadonna", és Peller Károly, a 2011-es évad közönségdíjas operett színésze előadásában, Nagy Gábor zongoraművész kíséretében kelnek majd újra életre a fülünkben szunnyadó slágerek.
Peller Károlyt sem a megveszekedett tévénézők, sem a vájtfülű zenekedvelőknek sem kell bemutatni, hiszen 1998 óta a Budapesti Operettszínház egyik vezető szólistája, s viszonylag rövid, de határozottan felfele ívelő karrierje alatt a TV2 Jóban Rosszban c. sorozatában is szerepelt. 2006-tól a bécsi Volksoper vendégszólistája. Fellép prózai, operett és musical szerepekben is. Szerepei nagy részét németül is játssza. 2011-ben az évad operett színészének választották. Bár az utóbbi időben operett-rendezőként is bemutatkozott, vendéglátója, a kézdivásárhelyi (nyújtódi) származású primadonna közreműködésével a Víg özvegy, a Marica grófnő és a Csárdáskirálynő fülbemászó duettjeiből kaphatunk tőle ízelítőt.



Gáspár Tünde 2006-ban szerzett magánénekesi oklevelet a budapesti Weiner Leó Konzervatóriumban, idén a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen fejezte be párhuzamosan tanulmányait, énekművész-zenetanári, illetve médiakommunikációs-közönségkapcsolat diplomát szerezve. Jelenleg tanít, és a HungarOperett tagja. Előadásában Lévay Szilveszter, Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Puccini darabok betétdalait, illetve áriáit fogjuk hallani.
Nagy Gábor többszörösen díjazott zongoraművész, 2010 óta a Budapesti Operettszínház kísérője-korrepetitora, aki 2006-ban, Debrecenben diplomázott kamarazenészként. Tanárként is tevékenykedik a budapesti Szent István Konzervatóriumban. Gáspár Tündével többször volt már közös produkciójuk: dalos zongoraestekkel a bukaresti Athenaeumban, illetve a Magyar Köztársaság Kulturális Központjában is bemutatkoztak, ugyanakkor két évvel ezelőtt jótékonysági célból Kézdivásárhelyen is felléptek.
A három nagyszerű művész először áll együtt a kézdivásárhelyi közönség elé. December 7-én a Vigadóban adnak koncertet, 18 órai kezdettel. A belépés díjtalan!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!