Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Defender koncert a Vigadó Művelődési Ház szervezésében a Jazz Café-ban

Defender koncert a Vigadó Művelődési Ház szervezésében a Jazz Café-ban - Defender koncert a Vigadó Művelődési Ház szervezésében a Jazz Café-ban 2013 november 30.-án szombaton este 21 óratól.A Defender együttes 1996-ban alakult. Azóta 7 lemezük jelent meg. Jelenleg Erdély egyik legkiemelkedőbb és legsikeresebb rockzenekara. Első zenekar Erdélyben amelyik magyar nyelvű nagylemezt jelentetett meg és amelyik a Budapesti PeCsaban többször is koncertezett. Számos sztárvendéggel zenélt együtt, sőt duett dalok is születtek ezáltal, Pataky Attilával és Keresztes Ildikóval is. Az évek során több Defender dal is volt úgy televiziós mint radios topok első helyén akár hónapokon keresztül is. A zenekar ma is 40-60 koncertnek és több mint 100 rádió és TV megjelenésnek tesz eleget évente. Több világmárka is támogatja az együttest, ilyenek például a Saxoo London, Motor Jeans, Philip Russell, Basic Fashion, Line 6, Lornion.Az együttes jelenlegi felállása: Fülöp Imre - ének, gitárDănuț Chiorean Péter - gitárCzikmántori Rajmund - basszusgitárSzabó Ferenc - dobok.A belépés díjtalan!

Defender koncert a Vigadó Művelődési Ház szervezésében a Jazz Café-ban 2013 november 30.-án szombaton este 21 óratól.

A Defender együttes 1996-ban alakult. Azóta 7 lemezük jelent meg. Jelenleg Erdély egyik legkiemelkedőbb és legsikeresebb rockzenekara. Első zenekar Erdélyben amelyik magyar nyelvű nagylemezt jelentetett meg és amelyik a Budapesti PeCsaban többször is koncertezett. Számos sztárvendéggel zenélt együtt, sőt duett dalok is születtek ezáltal, Pataky Attilával és Keresztes Ildikóval is. Az évek során több Defender dal is volt úgy televiziós mint radios topok első helyén akár hónapokon keresztül is. 
A zenekar ma is 40-60 koncertnek és több mint 100 rádió és TV megjelenésnek tesz eleget évente. Több világmárka is támogatja az együttest, ilyenek például a Saxoo London, Motor Jeans, Philip Russell, Basic Fashion, Line 6, Lornion.

Az együttes jelenlegi felállása: 
Fülöp Imre - ének, gitár
Dănuț Chiorean Péter - gitár
Czikmántori Rajmund - basszusgitár
Szabó Ferenc - dobok.

A belépés díjtalan!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!