A kézdivásárhelyi Ego Sum zenekar december 26-án, szombaton 20 órától a 17, idei utolsó Vigadó Hangszín keretén belül koncertre vár minden érdeklődőt a Vigadó Művelődési Ház Nagytermébe.

A most már évek óta megtartott, hagyományosnak számító karácsonyi műsor idén a Fagyálló címet kapta. A zenekar idén sem hazudtolja meg magát, már több hónapja készülnek a hangzásban és látványvilágban is egyedi koncertjükre. A repertoárban saját dalok, és sokak által ismert magyar és angol nyelvű, karácsonyi feldolgozások is szerepelnek, zenei finomságokkal, olykor meglepő fordulatokkal teletűzdelve. A nyolctagú zenekar mellett immár ismerős arcként szerepel Mihály Ádám állandó vendéghegedűs, akit a tavaly decemberi koncerten ismerhetett meg a közönség, és azóta is több erdélyi turnéra kísérte el a zenekart. Vendégzenészként jelen lesz Gergely Tamás, aki új színt csempész a zenekar hangzásvilágába, ő ezúttal eufóniumon játszik. A koncertet kísérő vetített animációt idén is Mágori Brigitta készítette. A jó hangulat és szórakozás idén is garantált, mindenkit szeretettel várnak!

Jegyek ára 5 lej. Elővételben kaphatók a közönségszolgálati irodában, hétfőtől csütörtökig 8-tól 19 óráig, pénteken 8-tól 15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. Helyfoglalási lehetőség a 0267/361081-es telefonszámon vagy az office@vigado.ro e-mail címen.