Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Ego Sum - Kabaré lemezbemutató koncert

Ego Sum - Kabaré lemezbemutató koncert - Lemezbemutató koncertet tart 2014. január 4-én este 8 órától a kézdivásárhelyi Ego Sum zenekar a Vigadó emeleti kiállítótermében.A zenekar első lemezére, mely a Kabaré címet kapta 12 saját dal került fel, sajátos hangszerelésben.A banda akusztikus zenekarként alakult 2011. augusztusában, de stílusára legfőképpen az eklektikus jelző használható, mivel mindenféle műfajú zenét játszanak, ugyanis a tagok kedvenc zenéiből tevődik össze a repertoár. Fellépéseik jó részét főképp klubkoncertek és egyéb színpadi produkciók formájában prezentálják.A koncert élőben is hallgatható lesz a Profi Rádió hullámhosszán, Kézdivásárhelyen és környékén a 94 FM-en valamint online a www.profiradio.ro oldalon.A belépés ingyenes.További infók:www.egosum.atw.huwww.facebook.com/egosumband

Lemezbemutató koncertet tart 2014. január 4-én este 8 órától a kézdivásárhelyi Ego Sum zenekar a Vigadó emeleti kiállítótermében.
A zenekar első lemezére, mely a Kabaré címet kapta 12 saját dal került fel, sajátos hangszerelésben.

A banda akusztikus zenekarként alakult 2011. augusztusában, de stílusára legfőképpen az eklektikus jelző használható, mivel mindenféle műfajú zenét játszanak, ugyanis a tagok kedvenc zenéiből tevődik össze a repertoár. Fellépéseik jó részét főképp klubkoncertek és egyéb színpadi produkciók formájában prezentálják.

A koncert élőben is hallgatható lesz a Profi Rádió hullámhosszán, Kézdivásárhelyen és környékén a 94 FM-en valamint online a www.profiradio.ro oldalon.
A belépés ingyenes.

További infók:
www.egosum.atw.hu
www.facebook.com/egosumband

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!