Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Egy éves a KreaKids Studio

Egy éves a KreaKids Studio - Idén, február 4-én Andrea, Csenge, Janka és Ráhel napja van, de nem csak, hanem a KreaKids Studio napja is, hiszen ez előtt egy évvel kezdte el tevékenységét. Nagy izgalommal, a kíváncsi szemek és fülek között megnyitotta ajtaját az érdeklődők felé!Az odafigyelésnek, az akaraterőnek és a hozzáállásnak köszönhetően ma több diákkal együtt ünnepelheti a 'Krea' 1 éves születésnapját. Azon diákjaival ünnepel együtt, akik eldöntötték és közösen megbeszélték szüleikkel, hogy igenis ezt az utat választom, ezt akarom követni és tanulni. Persze azon diákokkal is együtt ünnepel a KreaKids Studio, akik úgy döntöttek, hogy számukra hasznos a jó stílusérzék, kézügyesség, egyéni nézőpont fejlesztése, de mindez mellet az, hogy egy olyan csapatnak a tagja legyen, akik együtt tanulnak, dolgoznak, fejlődnek és egyben szórakoznak!Mindenki láthatta, hallhatta vagy akár olvashatta, hogy a KreaKids Studio és diákjai nagyon sokat bizonyítottak az elmúlt egy évben, amit nagy mértékben köszönhetnek saját maguknak, a kitartó szülőknek és minden kedves támogatójuknak, akik bizalmukat fektetik a működésükbe!A születésnapjuk alkalmából, hogy senkit ne hagyjanak ki az ünneplésből, kedveskedni szeretnének egy rövid előadással, amit divatbemutatóval és kiállítással tesznek színesebbé és hangulatosabbá.Ma este a kedves szülők, meghívottak és minden jelenlevő a lányok sajáttervezésű és elkészítésű ruháit láthatják, amellyel már résztvettek itthoni és külföldi divatbemutatón egyaránt! Továbbá megtekinthető lesz a KreaKids Studio és a New Fashion készruhagyár közös kollekciója, amit ugyancsak a lányok terveztek meg és a gyár szakembereivel közösen kerültek kivitelezésre!Továbbá látható lesz és egyben meglepetés is a közönség számára, hiszen ez már egy 2012-es újdonsága a Studionak, ami nem lesz más, mint a KreaKids és a Székelyhírmondó közös kollekciója! Ebben a kollekcióban az elkészült ruhadarabok origami technikával, újságpapírból készültek!A bemutató és a design kiállításokat kiegészíti a Free Groove tánccsoport fellépése, valamint a KTP csapat, akik hozzájárulnak a divatbemutató színességéhez!Az est helyszínét a kézdivásárhelyi Vigadó biztosítja, amit ez úton is köszönünk!www.kreakids.ro

Idén, február 4-én Andrea, Csenge, Janka és Ráhel napja van, de nem csak, hanem a KreaKids Studio napja is, hiszen ez előtt egy évvel kezdte el tevékenységét. Nagy izgalommal, a kíváncsi szemek és fülek között megnyitotta ajtaját az érdeklődők felé!

Az odafigyelésnek, az akaraterőnek és a hozzáállásnak köszönhetően ma több diákkal együtt ünnepelheti a "Krea" 1 éves születésnapját. Azon diákjaival ünnepel együtt, akik eldöntötték és közösen megbeszélték szüleikkel, hogy igenis ezt az utat választom, ezt akarom követni és tanulni. Persze azon diákokkal is együtt ünnepel a KreaKids Studio, akik úgy döntöttek, hogy számukra hasznos a jó stílusérzék, kézügyesség, egyéni nézőpont fejlesztése, de mindez mellet az, hogy egy olyan csapatnak a tagja legyen, akik együtt tanulnak, dolgoznak, fejlődnek és egyben szórakoznak!

Mindenki láthatta, hallhatta vagy akár olvashatta, hogy a KreaKids Studio és diákjai nagyon sokat bizonyítottak az elmúlt egy évben, amit nagy mértékben köszönhetnek saját maguknak, a kitartó szülőknek és minden kedves támogatójuknak, akik bizalmukat fektetik a működésükbe!

A születésnapjuk alkalmából, hogy senkit ne hagyjanak ki az ünneplésből, kedveskedni szeretnének egy rövid előadással, amit divatbemutatóval és kiállítással tesznek színesebbé és hangulatosabbá.

Ma este a kedves szülők, meghívottak és minden jelenlevő a lányok sajáttervezésű és elkészítésű ruháit láthatják, amellyel már résztvettek itthoni és külföldi divatbemutatón egyaránt! Továbbá megtekinthető lesz a KreaKids Studio és a New Fashion készruhagyár közös kollekciója, amit ugyancsak a lányok terveztek meg és a gyár szakembereivel közösen kerültek kivitelezésre!

Továbbá látható lesz és egyben meglepetés is a közönség számára, hiszen ez már egy 2012-es újdonsága a Studionak, ami nem lesz más, mint a KreaKids és a Székelyhírmondó közös kollekciója! Ebben a kollekcióban az elkészült ruhadarabok origami technikával, újságpapírból készültek!

A bemutató és a design kiállításokat kiegészíti a Free Groove tánccsoport fellépése, valamint a KTP csapat, akik hozzájárulnak a divatbemutató színességéhez!

Az est helyszínét a kézdivásárhelyi Vigadó biztosítja, amit ez úton is köszönünk!
www.kreakids.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!