Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» ELMARAD - Jókai Mór, Darvas Ferenc, Várady Szabolcs: Gazdag szegények - zenés vígszínmű, a Csíki Játékszín előadása

ELMARAD - Jókai Mór, Darvas Ferenc, Várady Szabolcs: Gazdag szegények - zenés vígszínmű, a Csíki Játékszín előadása - 2012. március 6., kedden 19 órától, Jókai Mór, Darvas Ferenc, Várady Szabolcs: Gazdag szegények - zenés vígszínmű, a Csíki Játékszín előadása.A Gazdag szegények a cifra nyomorúság helyzetének komikus, olykor tragikomikus pillanatait eleveníti fel. Kapor Ádám vasúti váltóőr a nyugdíjkorhatár elérésével elveszti munkahelyét, élettársa Kömény Zsuzsa mosónő egyedül nem tudja eltartani mindkettőjüket, ezért úgy döntenek, hogy beköltöznek a szegényházba. Igen ám, de az sem olyan egyszerű. A csóróságot is igazolni kell, és ebből olykor nagyon komikus helyzetek adódnak. Az ember nincstelen, semmije sincs a ruháján kívül, ami rajta van, a havi lakbért is csak foggal-körömmel kapargatja össze, de ha ünnepel, valahogy mégiscsak jut ez is, az is. Sonka is, bor is. Persze ezt holmi ellenőr meg nem értheti. Vagy mégis?Jókai műve alapján a szövegkönyvet Bognár Róbert és Schlanger András írta, Darvas Ferenc pedig Várady Szabolcs verseihez komponált zenét.Díszlet - és jelmeztervező: Kelemen KataKoreográfia: Bodor Johanna és Horváth Gyula-AntalRendező: Schlanger AndrásBelépés: 20 lej, gyermekeknek és nyugdíjasoknak 12 lej.www.csikijatekszin.roA Csiki Játékszín március 6-ra meghírdetett előadása, a Gazdag szegények betegség miatt elmarad. A már megvásárolt jegyeket visszaváltjuk a Vigadó Művelődési Ház titkárságán.

2012. március 6., kedden 19 órától, Jókai Mór, Darvas Ferenc, Várady Szabolcs: Gazdag szegények - zenés vígszínmű, a Csíki Játékszín előadása.

A Gazdag szegények a cifra nyomorúság helyzetének komikus, olykor tragikomikus pillanatait eleveníti fel. Kapor Ádám vasúti váltóőr a nyugdíjkorhatár elérésével elveszti munkahelyét, élettársa Kömény Zsuzsa mosónő egyedül nem tudja eltartani mindkettőjüket, ezért úgy döntenek, hogy beköltöznek a szegényházba. Igen ám, de az sem olyan egyszerű. A csóróságot is igazolni kell, és ebből olykor nagyon komikus helyzetek adódnak. Az ember nincstelen, semmije sincs a ruháján kívül, ami rajta van, a havi lakbért is csak foggal-körömmel kapargatja össze, de ha ünnepel, valahogy mégiscsak jut ez is, az is. Sonka is, bor is. Persze ezt holmi ellenőr meg nem értheti. Vagy mégis?
Jókai műve alapján a szövegkönyvet Bognár Róbert és Schlanger András írta, Darvas Ferenc pedig Várady Szabolcs verseihez komponált zenét.

Díszlet - és jelmeztervező: Kelemen Kata
Koreográfia: Bodor Johanna és Horváth Gyula-Antal
Rendező: Schlanger András
Belépés: 20 lej, gyermekeknek és nyugdíjasoknak 12 lej.

www.csikijatekszin.ro

A Csiki Játékszín március 6-ra meghírdetett előadása, a Gazdag szegények betegség miatt elmarad. A már megvásárolt jegyeket visszaváltjuk a Vigadó Művelődési Ház titkárságán.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!