Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» Előadások a Városi Színház 2014-es tavaszi / nyári évadjában

Előadások a Városi Színház 2014-es tavaszi / nyári évadjában - A Városi Színház a 2014-es tavaszi / nyári évadban is négy bérletes előadással várja a nézőket.Elsőként Ion Luca Caragiale Egy zűrzavaros éjszaka című komédiáját játssza a Városi Színház, majd ezt követi Szigligeti Ede Liliomfi című komédiája. Harmadik előadásként a budapesti Pintér Béla társulat Parasztopera című drámáját tekinthetik meg a felnőtt és a támogatói bérletes nézőink. Utolsó bérletes előadáskánt pedig a Háromszék Táncegyüttes A banda című táncszínházi produkcióját nézhetik meg. A diákok pedig negyedik előadásként a Kampf című mozgásszínházi előadáson vehetnek részt.A Gábor Áron bérlet ára 40 lejbe kerül felnőtteknek és 30 lejbe nyugdíjasoknak. A Toldi bérlet 30 lejbe kerül, a Boér Géza bérlet pedig 30 lejbe. A vidékről beutazó nézőinknek kedvezményeket kínálunk, ők 30 lejért vásárolhatnak bérletet a 2014-es tavaszi / nyári évadra.Bérleteket január 13-tól vásárolhatnak a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában, munkanapokon 8 és 16 óra között. Bérleten kívül a gyerekeknek a Háromszék Táncegyüttes Csipkerózsika előadását kínáljuk.

A Városi Színház a 2014-es tavaszi / nyári évadban is négy bérletes előadással várja a nézőket.
Elsőként Ion Luca Caragiale Egy zűrzavaros éjszaka című komédiáját játssza a Városi Színház, majd ezt követi Szigligeti Ede Liliomfi című komédiája. Harmadik előadásként a budapesti Pintér Béla társulat Parasztopera című drámáját tekinthetik meg a felnőtt és a támogatói bérletes nézőink. Utolsó bérletes előadáskánt pedig a Háromszék Táncegyüttes A banda című táncszínházi produkcióját nézhetik meg. A diákok pedig negyedik előadásként a Kampf című mozgásszínházi előadáson vehetnek részt.

A Gábor Áron bérlet ára 40 lejbe kerül felnőtteknek és 30 lejbe nyugdíjasoknak. A Toldi bérlet 30 lejbe kerül, a Boér Géza bérlet pedig 30 lejbe. A vidékről beutazó nézőinknek kedvezményeket kínálunk, ők 30 lejért vásárolhatnak bérletet a 2014-es tavaszi / nyári évadra.

Bérleteket január 13-tól vásárolhatnak a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában, munkanapokon 8 és 16 óra között. Bérleten kívül a gyerekeknek a Háromszék Táncegyüttes Csipkerózsika előadását kínáljuk.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!