A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, 2023. június 26-án (hétfő) 18 órától, Emmer Henrietta képzőművész, Katarzis című kiállításának a megnyitóján vehetnek részt az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház dísztermében. A kiállítást megnyitja Dr. Deák Ferenc, meghívott vendég Furus Ábel, hegedű.

"Ez a kiállítás technikában fotómontázs, amiben azt lehet megfigyelni, hogy egy-egy fotórészlet hogyan változik át festménnyé. Tematikáját tekintve pedig a szerelem.
Az életem, az ifjúságom csúcspontja, a nagyobb élmények, a szerelem, a nőiességem, a testem, illetve minden, amit eddigi életem során tapasztaltam – ezek foglalkoztatnak. Amibe picit bele lehet halni, de picit meg lehet újulni. Én vakon alkotok. Ez azt jelenti, hogy ugyanazokat a képeket dolgozom fel nagyon sokszor, csak a téma más, ezáltal mindig kissé kirakós jellegű a folyamata a munkáimnak. Néha mint egy puzzlet, úgy rakom ki az érzéseimet, attól függetlenül, hogy tudnám, miről akarok beszélni. Előfordul persze az is, hogy látok valamit, amit szeretnék lefotózni. Ebben az esetben a legizgalmasabb számomra, hogy sokszor kicsit másként sikerül, mint ahogyan azt előre elterveztem, de mindig valami többlet információval gazdagodok."
/Emmer Henrietta/

Várjuk szeretettel!

Belépés díjtalan