Első alkalommal lép Kézdivásárhelyen színapdra a négy marosvásárhelyi színész és a zongorista 2016. január 28-án, csütörtökön 19 órától a Vigadó Művelődési Ház Nagytermében.

A négy profi színész és egy klasszisként elismert zongoraművész feladata, hogy villámgyorsan alakítson. Átalakítsa a képzeleti realitáshiányt egy humoros-csípkelődő valóvá, aminek már jóval több köze van az életszerűséghez. Egy látszólag igencsak nehezen teljesíthető “küldetés”.

Mi a megoldás? A nagybetűs Improvizálás, s annak eszköztára: az ötletbőség, a rögtönzőképesség és a nagyérdemű. Egy (néhány) szóval: élénk, pezsgő előadás, bővében előre nem látható fordulatoknak, és amelyben minden művészi eszköz csakis a “küldetésteljesítésnek” rendelődik alá. Ha részt veszel, a lehetetlen feladat az, hogy kibírd kacagás nélkül.

Szereplők: Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază, Zeno Apostolache.
Az előadás időtartama: 1 óra 40 perc.
Az előadás román nyelvű.

Jegyek ára 10 lej. Elővételben kaphatók a közönségszolgálati irodában, hétfőtől csütörtökig 8-tól 19 óráig, pénteken 8-tól 15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. Helyfoglalási lehetőség a 0267/361081-es telefonszámon vagy az office@vigado.ro e-mail címen.


eMISIUNE IMPROsibilă (spectacol de improvizaţie)

Un spectacol care te prinde şi te ţine de la un capăt la celălalt , în care actorii îşi folosesc toate mijloacele de exprimare artistică - verbale, fizice, vocale -pentru a da viaţă unor situaţii care se nasc pe loc în faţa spectatorilor la cererea acestora.
Spectacolul este unul viu, plin de neprevăzut, de situaţii comice, de cântece în limbi străine inventate… Tot ceea ce se întâmplă în spectacol este făcut „pe loc“, „la moment“ şi bazat pe sugestiile primite de la public! Adică – un spectacol sută la sută interactiv şi bazat sută la sută pe improvizaţie!

Distribuţia: Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază, Zeno Apostolache
Durata : 1h 40 min (spectacol în limba romană).

Data spectacolului: 28. ianuarie 2016., joi, ora 19.00
Locul: Târgu Secuiesc, Casa de Cultură Vigadó, Sala Mare

Preţul biletelor: 10 lei, se pot cumpăra pe loc. Rezervare este posibilă de nr. tel. 0267/361 081 sau pe adresa de mail office@vigado.ro.