Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Évértékelő fotókiállítás - a Camera Club Siculorum szervezésében

Évértékelő fotókiállítás - a Camera Club Siculorum szervezésében - 2012. május 7., hétfőn 18 órától, Évértékelő fotókiállítás - a Camera Club Siculorum szervezésében.A Romániai Fotóklubok Kupája versenyen 2012-ben Aranyérmet és Ezüstérmet elnyerő Camera Club Siculorum fotóklub tart évértékelő fotókiállítást a Vigadó Művelődési Házban. A kiállításon a fotóklub múlt évben készített nagyméretű fotói mellett megtekinthető lesz a két díjazott fotósorozat is. A kiállítást megnyitja Kovács László Attila a Camera Club Siculorum elnöke és Balási Csaba EFIAP/G nemzetközi fotóművész a Romániai Fotóművészek Szövetségének alelnöke.

2012. május 7., hétfőn 18 órától, Évértékelő fotókiállítás - a Camera Club Siculorum szervezésében.

A Romániai Fotóklubok Kupája versenyen 2012-ben Aranyérmet és Ezüstérmet elnyerő Camera Club Siculorum fotóklub tart évértékelő fotókiállítást a Vigadó Művelődési Házban. A kiállításon a fotóklub múlt évben készített nagyméretű fotói mellett megtekinthető lesz a két díjazott fotósorozat is.

A kiállítást megnyitja Kovács László Attila a Camera Club Siculorum elnöke és Balási Csaba EFIAP/G nemzetközi fotóművész a Romániai Fotóművészek Szövetségének alelnöke.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!