December 26-án szombaton este 22 órától szervezésre kerül a Kézdi Filmklub Party Session 30. bulija a Vigadó alatti Art Caffeban.

A buli alatt elsőként FRANTIC, aki Sepsiszentgyörgyről érkezik funky house, breaks, ghetto funk, garage stílusokból kever.
Frantic 2011 óta lemezlovas, viszont már korábban felkeltette érdeklődését a zene világa, az elektronikus hangzásokkal való találkozás előzményeként, 14 éves kora óta gitározik is. Zeneileg nyitott, sok különböző műfaji hatás érte, szinte bármilyen stílusban tud találni valami érdekeset, inspirálót. Szettjeire többnyire a jó hangulat, diszkótánc, improvizáció, pozitív lüktetések, valamint az instrumentális elemek jellemzőek. Kiemelkedőbb fellépések: Electric Castle, Félsziget, pulzArt, kARTa session, 4estFest, wUnder, Party Session stb.



RP drum-and-bass-os fellépését MDMAPEX fogja kísérni dobokon és darbukán. Néhányszor zenélt az általunk szervezett bulikon, ezzel is megmutatva, hogy helyt áll a hangulatteremtés és közönsége előtt.
Úgy öt éve mixel otthon hobbiból és zeneszeretetből, házibulikon is zenélte át néhányszor az éjszakát.

Már gyerekkorában rajongott a rap, hip-hop, punk-rock, breaks, drum and bass zenei stílusokért.
Mixelni inkább a drum and bass színes világából szeret, atmospheric dnb, jump up dnb, drill and bass, jungle, liquid és funk dnb stílusok vannak a repertoárjában. A zenét imádja mixelni, mindemellett megtudja mozgatni közönségét és ez örömmel tölti el. Terveitől nem áll messze az sem, hogy elismert DJ legyen egy napon.



Az eseményre a hozzászólók között két darab belépőt sorsolunk ki 2015 december 26-án délben 12 órakor.

FB esemény itt, lehet csatlakozni:
https://www.facebook.com/events/1112614778791464/