Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» H-599 ünnepi rockkoncert a Vigadó nagytermében

H-599 ünnepi rockkoncert a Vigadó nagytermében - Március 14.-én vasárnap 19.00 órakor a magyarországi H-599 rockegyüttes ünnepi koncertet ad a Vigadó nagytermében.A H-599 egy 2001-ben alakult magyar rockegyüttes. Elsősorban a magyar történelem jeles eseményeit zenésíti meg. Első lemezük, Áldás a magyarra, bemutatója a székelyföldi Kézdivásárhelyen volt, ezzel is hangsúlyozva a elkötelezettségüket a határon túl szakadt magyarság iránt.'A nemzeti rock egyszerre talán attól válhat népszerűvé és népszerűtlenné, hogy igenis felvállal egy értékrendet, amelyet szövegeiben határozottan és következetesen képvisel, s így kilóg a hazai jólpénzelt, legtöbbször dekadens vagy semmitmondó rockzenei világból. Megénekelni a Nándorfehérvári győzelmet? Globalizálódott világunkban mainstreamileg szóra sem lenne érdemes. De milyen jó, hogy vannak még – nem is kevesen – akiknek ez a trendi, és csinálják, mint a H-599 rockzenekar.' (Siklósi Beatrix, Echo Tv)Belépő: 10 lej

Március 14.-én vasárnap 19.00 órakor a magyarországi H-599 rockegyüttes ünnepi koncertet ad a Vigadó nagytermében.
A H-599 egy 2001-ben alakult magyar rockegyüttes. Elsősorban a magyar történelem jeles eseményeit zenésíti meg. Első lemezük, Áldás a magyarra, bemutatója a székelyföldi Kézdivásárhelyen volt, ezzel is hangsúlyozva a elkötelezettségüket a határon túl szakadt magyarság iránt.
"A nemzeti rock egyszerre talán attól válhat népszerűvé és népszerűtlenné, hogy igenis felvállal egy értékrendet, amelyet szövegeiben határozottan és következetesen képvisel, s így kilóg a hazai jólpénzelt, legtöbbször dekadens vagy semmitmondó rockzenei világból. Megénekelni a Nándorfehérvári győzelmet? Globalizálódott világunkban mainstreamileg szóra sem lenne érdemes. De milyen jó, hogy vannak még – nem is kevesen – akiknek ez a trendi, és csinálják, mint a H-599 rockzenekar." (Siklósi Beatrix, Echo Tv)
Belépő: 10 lej

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!