Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Háromszéki Diáknapok 2011. - ROADSHOW

Háromszéki Diáknapok 2011. - ROADSHOW - 2011. február 21., hétfőn 14 órátólHáromszéki Diáknapok 2011. - ROADSHOWVerseny, ami nektek és rólatok szól!Vetélkedj, ismerkedj, szurkolj Te is a csapatodért!2011. február 20-án, hétfőn 14 órai kezdettel Vigadó Művelődési Ház  kisteremében sor kerül a Háromszéki Diáknapok Roadshow-jára. A Roadshow keretén belül sor kerül a rendezvény bemutatására, információkkal szolgálunk a vetélkedőről valamint az iratkozásról. Minden érdeklődő, vetélkedni vágyó fiatalt, középiskolást szeretettel várunk.A Háromszéki Diáknapok egy háromnapos vetélkedő, amely hatéves múltra tekint vissza, középiskolás diákok és egyetemisták csapatban vehetnek részt. A vetélkedő célja, hogy a fiatalok szabadidejének eltöltésére hasznos és értelmes alternatívát nyújtson, felébressze igényüket a csapatmunka iránt és olyan helyzeteket teremtsen, ahol a közösségi lét megtapasztalása maradandó élményeket nyújt.A Regös Ifjúsági és Közművelődési Egyesület szervezésében május 13-15. között hetedik alkalommal kerül sor a Háromszéki Diáknapokra megyeszintű vetélkedőre, Sepsiszentgyörgyön. Az elmúlt években összesen 4 kézdivásárhelyi csapat jelentkezett a vetélkedőre. Az idén is várjuk a jelentkezésüket!Szervező: Regös Ifjúsági és Közművelődési EgyesületPartner: Kovászna Megyei Művelődési KözpontA rendezvény honlapja: www.diaknapok.roe-mail: regos@diaknapok.ro

2011. február 21., hétfőn 14 órától
Háromszéki Diáknapok 2011. - ROADSHOW
Verseny, ami nektek és rólatok szól!
Vetélkedj, ismerkedj, szurkolj Te is a csapatodért!
2011. február 20-án, hétfőn 14 órai kezdettel Vigadó Művelődési Ház  kisteremében sor kerül a Háromszéki Diáknapok Roadshow-jára.
A Roadshow keretén belül sor kerül a rendezvény bemutatására, információkkal szolgálunk a vetélkedőről valamint az iratkozásról. Minden érdeklődő, vetélkedni vágyó fiatalt, középiskolást szeretettel várunk.
A Háromszéki Diáknapok egy háromnapos vetélkedő, amely hatéves múltra tekint vissza, középiskolás diákok és egyetemisták csapatban vehetnek részt. A vetélkedő célja, hogy a fiatalok szabadidejének eltöltésére hasznos és értelmes alternatívát nyújtson, felébressze igényüket a csapatmunka iránt és olyan helyzeteket teremtsen, ahol a közösségi lét megtapasztalása maradandó élményeket nyújt.
A Regös Ifjúsági és Közművelődési Egyesület szervezésében május 13-15. között hetedik alkalommal kerül sor a Háromszéki Diáknapokra megyeszintű vetélkedőre, Sepsiszentgyörgyön. Az elmúlt években összesen 4 kézdivásárhelyi csapat jelentkezett a vetélkedőre. Az idén is várjuk a jelentkezésüket!
Szervező: Regös Ifjúsági és Közművelődési Egyesület
Partner: Kovászna Megyei Művelődési Központ
A rendezvény honlapja: www.diaknapok.ro
e-mail: regos@diaknapok.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!