2018. szeptember 23-án, vasárnap este 19:00 óráltól a Vigadó Művelődési Ház a Nagytermi Stúdió termében az "ANDREI MUREȘANU" SZÍNHÁZ - HOTEL MIRAMARE előadása látható.
A belépés díjtalan.

23 septembrie 2018, duminică, orele 19:00 Casa De Cultură "Vigadó", Studio (Sala Mare) - TEATRUL "ANDREI MUREȘANU" | HOTEL MIRAMARE
Intrare gratuită.

Într-un viitor fictiv, trei turiști conduși de singurul ghid disponibil acceptă să facă un tur cultural. Ajung în incinta unui teatru, privit ca un muzeu de ochii neștiutori ai unor oameni care nu au văzut niciodată așa ceva. Rezultatul este o comedie savuroasă de situație, presărată cu condimente educative. O oră de teatru fantezist în care încercăm să privim lumea cu alți ochi.

„Regia contemporană înseamnă, înainte de toate, rescrierea rolului publicului ca element activ din sistemul scenic. Această prezență modifică necontenit codurile teatrale și creează condiții pentru experimente artistice continue. Hotel Miramare se naște astfel dintr-o ruptură [...] care interesează Teatrul, în calitatea sa de povestitor străin și distrat, față de sărăcia existențială a societății contemporane. Protagonistul spectacolului este, în fapt, Teatrul, ca arhitect experimental, ca element capabil încă să modifice existența acelui dintotdeauna cel mai fragil animal numit Om.” (Riccardo Rombi)

www.tam.ro