Gyulafehérvári Caritas - Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

» Idősek Világnapja Háromszéken

Idősek Világnapja Háromszéken - A rendkívüli időjárás és az emiatt megváltoztatott helyszín ellenére is közel 300 idős ünnepelte együtt Bereckben az Idősek Világnapját. A Gyulafehérvári Caritas háromszéki programjainak munkatársai által szervezett ünnepségre tíz településről érkeztek idősek, aki a nap során különböző műsorokkal is készültek, köztük a kézdivásárhelyi „Maassluis” Nyugdíjasklub, a kézdiszentkereszti „Szép Remények” Nyugdíjasklub és a szentléleki Pál Ági néni. Verssel és énekkel köszöntötték az időseket a  lemhényi Bem József gimnázium diákjai is.Az időseknek szánt programok mindig is kiemelt helyet foglaltak el a Gyulafehérvári Caritas tevékenységei között. Háromszéken 25 településen zajlik otthoni beteggondozás, Kézdiszentléleken a Szent Klára Öregotthon gondoz és ápol időseket, a Családsegítő Szolgálat számos programot szervez a vidéken, elszigetelten elő idősek számára, az Önkéntes Program keretén belül pedig aktív idősek segítik szervezetünk működését. Fontos azonban az időseket köszöntő,  jeles napok megünneplése is.Az idősek Világnapja alkalmából a Gyulafehérvári Caritas számos rendezvénnyel készült a Erdély közel 25 településén. A rendezvények célja felhívni a figyelmet arra, hogy az idős generáció társadalmunk értékes részét képezi, ösztönözni szeretnénk, hogy az egészségben és méltóságban átélt idősödés követendő érték legyen a fiatalok számára. A rendezvény megvalósításáért köszönettel tartozunk Dimény Zoltánnak, Bereck polgármesterének, Lukács Róbertnek Lemhény polgármesterének, a Toro Impex Kft-nek, a George Kft-nek a berecki Coop Consum-nak, Máté Róbert és Sánta Pál plébánosoknak.

A rendkívüli időjárás és az emiatt megváltoztatott helyszín ellenére is közel 300 idős ünnepelte együtt Bereckben az Idősek Világnapját. 
A Gyulafehérvári Caritas háromszéki programjainak munkatársai által szervezett ünnepségre tíz településről érkeztek idősek, aki a nap során különböző műsorokkal is készültek, köztük a kézdivásárhelyi „Maassluis” Nyugdíjasklub, a kézdiszentkereszti „Szép Remények” Nyugdíjasklub és a szentléleki Pál Ági néni. Verssel és énekkel köszöntötték az időseket a  lemhényi Bem József gimnázium diákjai is.


Az időseknek szánt programok mindig is kiemelt helyet foglaltak el a Gyulafehérvári Caritas tevékenységei között. Háromszéken 25 településen zajlik otthoni beteggondozás, Kézdiszentléleken a Szent Klára Öregotthon gondoz és ápol időseket, a Családsegítő Szolgálat számos programot szervez a vidéken, elszigetelten elő idősek számára, az Önkéntes Program keretén belül pedig aktív idősek segítik szervezetünk működését. Fontos azonban az időseket köszöntő,  jeles napok megünneplése is.
Az idősek Világnapja alkalmából a Gyulafehérvári Caritas számos rendezvénnyel készült a Erdély közel 25 településén. A rendezvények célja felhívni a figyelmet arra, hogy az idős generáció társadalmunk értékes részét képezi, ösztönözni szeretnénk, hogy az egészségben és méltóságban átélt idősödés követendő érték legyen a fiatalok számára. 


A rendezvény megvalósításáért köszönettel tartozunk Dimény Zoltánnak, Bereck polgármesterének, Lukács Róbertnek Lemhény polgármesterének, a Toro Impex Kft-nek, a George Kft-nek a berecki Coop Consum-nak, Máté Róbert és Sánta Pál plébánosoknak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!