Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» II. Molnár Józsiás Nemzetközi Kamarazene verseny - a Molnár Józsiás Iskola szervezésében

II. Molnár Józsiás Nemzetközi Kamarazene verseny - a Molnár Józsiás Iskola szervezésében - 2011. május 6., pénteken 10 és 17 órától II. Molnár Józsiás Nemzetközi Kamarazene verseny - a Molnár Józsiás Iskola szervezésében.2011. május 6-án már második alkalommal szervezik meg a Molnár Józsiás Kamarazene versenyt, melyet III-VIII. osztályos tanulók számára hirdet meg a Molnár Józsiás Iskola. A verseny idéntől nemzetközivé vált, hiszen Magyarországi résztvevői is lesznek. A szervezők célja, hogy a kamarazene műfajt népszerűsítsék, a kisdiákokkal megismertessék és megszerettessék a komolyzenei műfajokat és az értékes zeneműveket, valamint az is nagy fontosságot élvez, hogy a jövendő előadóművészei nyilvánosság előtt szerepeljenek, érvényesüljenek és megszokják a fellépéseket. A versenyt a következő kategóriákban szervezik: duó - trió, kvartett - kvintett, szextett - szeptett - oktett. További információkat a versenyről az iskola honlapján találhatnak:A versenyprogram délelőtt 10 órától kezdődik és délután 17 órától lesz a díjkiosztás.http://molnarjozsias.ro/index.php/molnar-jozsias-kamarazene-verseny

2011. május 6., pénteken 10 és 17 órától II. Molnár Józsiás Nemzetközi Kamarazene verseny - a Molnár Józsiás Iskola szervezésében.
2011. május 6-án már második alkalommal szervezik meg a Molnár Józsiás Kamarazene versenyt, melyet III-VIII. osztályos tanulók számára hirdet meg a Molnár Józsiás Iskola. A verseny idéntől nemzetközivé vált, hiszen Magyarországi résztvevői is lesznek. A szervezők célja, hogy a kamarazene műfajt népszerűsítsék, a kisdiákokkal megismertessék és megszerettessék a komolyzenei műfajokat és az értékes zeneműveket, valamint az is nagy fontosságot élvez, hogy a jövendő előadóművészei nyilvánosság előtt szerepeljenek, érvényesüljenek és megszokják a fellépéseket. A versenyt a következő kategóriákban szervezik: duó - trió, kvartett - kvintett, szextett - szeptett - oktett. További információkat a versenyről az iskola honlapján találhatnak:
A versenyprogram délelőtt 10 órától kezdődik és délután 17 órától lesz a díjkiosztás.
http://molnarjozsias.ro/index.php/molnar-jozsias-kamarazene-verseny

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!