Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Ingyenes vércukorszint mérés gyermekeknek

Ingyenes vércukorszint mérés gyermekeknek - 2011. június 2., csütörtökön 9 órától, ingyenes vércukorszint mérés gyermekeknek – a Nők Egyesülete és a Városi Kórház szervezésében.Felhívjuk azon kézdivásárhelyi szülők figyelmét, akik cukorbetegségben szenvednek, vagy túlsúlyos gyermekük van, hogy 2011 június 2-án, 9 órától a Gyermeknap alkalmával a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete és a Kézdivásárhelyi Városi Kórház vércukorszint mérési akciót szervez a cukorbetegség időbeni kiszűrése érdekében a Vigadó kiállítótermében (csak gyermekek számára). Kérjük a jelentkezők ne reggelizzenek, a vércukor mérés után minden gyermek teát és süteményt fog kapni. Minden vizsgálandó gyermeket szülői kísérettel vagy beleegyezéssel, szeretettel várunk!

2011. június 2., csütörtökön 9 órától, ingyenes vércukorszint mérés gyermekeknek – a Nők Egyesülete és a Városi Kórház szervezésében.

Felhívjuk azon kézdivásárhelyi szülők figyelmét, akik cukorbetegségben szenvednek, vagy túlsúlyos gyermekük van, hogy 2011 június 2-án, 9 órától a Gyermeknap alkalmával a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete és a Kézdivásárhelyi Városi Kórház vércukorszint mérési akciót szervez a cukorbetegség időbeni kiszűrése érdekében a Vigadó kiállítótermében (csak gyermekek számára). Kérjük a jelentkezők ne reggelizzenek, a vércukor mérés után minden gyermek teát és süteményt fog kapni. Minden vizsgálandó gyermeket szülői kísérettel vagy beleegyezéssel, szeretettel várunk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!