Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Itt a mohácsi vész? - szilveszteri kabaré a Kézdivásárhelyi Városi Színház előadásában

Itt a mohácsi vész? - szilveszteri kabaré a Kézdivásárhelyi Városi Színház előadásában - 2011. március 30., szerdán 19 órától Itt a mohácsi vész? - szilveszteri kabaré a Kézdivásárhelyi Városi Színház előadásában.A Kézdivásárhelyi Városi Színház előadja a december 31.-i előadását. A szilveszteri kabaré címe: Itt a mohácsi vész? A fontosabb szerzők a műfaj klasszikusai: Rejtő Jenő, Görög László, Nádasi László,Vadnay László. A színpadon viszontláthatjuk Hacseket és Sajót, a félrelépegető nagyságát, a felszarvazott cirkuszigazgatót, a peches betörőt, az élő halott férjet, az őrült álpolitikust, önfeledten nevethetünk a frappáns poénokon, a félreértések fergeteges kavalkádján.Rendező: Fülöp Zoltán, a Csíki Játékszín művészeRendezőasszisztens: Deme RóbertKoreográfia: Deme RóbertZenei szakértő, zenei kíséret: Apostolache EusebiuSzereplők: Deme Róbert, Kalamár György, Székely Szabó Zoltán, Kófity Annamária, Barabás Réka, Péntek Zsuzsa, Ferencz Réka, Veres Előd, Lung László-Zsolt.Belépés: 10 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 5 lej

2011. március 30., szerdán 19 órától Itt a mohácsi vész? - szilveszteri kabaré a Kézdivásárhelyi Városi Színház előadásában.
A Kézdivásárhelyi Városi Színház előadja a december 31.-i előadását. A szilveszteri kabaré címe: Itt a mohácsi vész? A fontosabb szerzők a műfaj klasszikusai: Rejtő Jenő, Görög László, Nádasi László,Vadnay László. A színpadon viszontláthatjuk Hacseket és Sajót, a félrelépegető nagyságát, a felszarvazott cirkuszigazgatót, a peches betörőt, az élő halott férjet, az őrült álpolitikust, önfeledten nevethetünk a frappáns poénokon, a félreértések fergeteges kavalkádján.
Rendező: Fülöp Zoltán, a Csíki Játékszín művésze
Rendezőasszisztens: Deme Róbert
Koreográfia: Deme Róbert
Zenei szakértő, zenei kíséret: Apostolache Eusebiu
Szereplők: Deme Róbert, Kalamár György, Székely Szabó Zoltán, Kófity Annamária, Barabás Réka, Péntek Zsuzsa, Ferencz Réka, Veres Előd, Lung László-Zsolt.
Belépés: 10 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 5 lej

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!