Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Janicsák Veca és Ráduly Botond (Manó) koncertje a Vigadóban

Janicsák Veca és Ráduly Botond (Manó) koncertje a Vigadóban - 2013. február 15-én, pénteken este 19 órakor Janicsák Veca és Ráduly Botond (Manó) koncertje a Vigadóban.A 2010-es X Faktor tehetségkutató legjobb női hangja a céhesvárosban lép fel február 15-én, pénteken, 19 órától. Veca izgatottan várja a koncertet, mert mindig nagyon kedves emlékekkel távozott Erdélyből. Mozgalmas hetek elé néz, éppen aktuális, Új generáció című dalát promoválja, egy lélegzetvétellel pedig az Euróvíziós Dalfesztivál magyarországi második elődöntőjében is részt vesz.Janicsák Veca egy miniturnéra érkezik Háromszékre. Február 14-17. között három városba látogat el, és új dalát is elhozza az itteni rajongóinak. Kézdivásárhelyen a Vigadóban lesz egy koncertje, Sepsiszentgyörgyön február 14-én a Szent György Napok partner-találkozóján lép fel, majd 16-án a baróti Vadászbálon és a sepsiszentgyörgyi Energy Play Clubban. Különösen jó kapcsolatot ápol az erdélyi rajongóival - vallja Veca. Szerencsés vagyok, hogy ott is ennyien szeretnek engem és a zenémet is. Fontosnak tartom, hogy eljussak azokhoz az emberekhez is, akik nem jönnek ki Magyarországra, hogy meghallgassák az élő nagykoncertjeimet - nyilatkozta Veca a hozzánk eljuttatott interjúban.Veca február 9-én, szombaton, 21.15-től látható az M1 csatornán, új dalával indul az Euróvíziós Dalfesztivál második magyar elődöntőjében.A magyarországi és romániai X-FAKTOR sztárjai fellépése a Vigadóban.Jegyek elővételben a Vigadó jegypénztáránál 20 lejes áron, kedvezményes jegyár 10 lej (14 éven aluliaknak és nyugdíjasoknak).

2013. február 15-én, pénteken este 19 órakor Janicsák Veca és Ráduly Botond (Manó) koncertje a Vigadóban.

A 2010-es X Faktor tehetségkutató legjobb női hangja a céhesvárosban lép fel február 15-én, pénteken, 19 órától. Veca izgatottan várja a koncertet, mert mindig nagyon kedves emlékekkel távozott Erdélyből. Mozgalmas hetek elé néz, éppen aktuális, Új generáció című dalát promoválja, egy lélegzetvétellel pedig az Euróvíziós Dalfesztivál magyarországi második elődöntőjében is részt vesz.

Janicsák Veca egy miniturnéra érkezik Háromszékre. Február 14-17. között három városba látogat el, és új dalát is elhozza az itteni rajongóinak. Kézdivásárhelyen a Vigadóban lesz egy koncertje, Sepsiszentgyörgyön február 14-én a Szent György Napok partner-találkozóján lép fel, majd 16-án a baróti Vadászbálon és a sepsiszentgyörgyi Energy Play Clubban. Különösen jó kapcsolatot ápol az erdélyi rajongóival - vallja Veca. Szerencsés vagyok, hogy ott is ennyien szeretnek engem és a zenémet is. Fontosnak tartom, hogy eljussak azokhoz az emberekhez is, akik nem jönnek ki Magyarországra, hogy meghallgassák az élő nagykoncertjeimet - nyilatkozta Veca a hozzánk eljuttatott interjúban.

Veca február 9-én, szombaton, 21.15-től látható az M1 csatornán, új dalával indul az Euróvíziós Dalfesztivál második magyar elődöntőjében.

A magyarországi és romániai X-FAKTOR sztárjai fellépése a Vigadóban.





Jegyek elővételben a Vigadó jegypénztáránál 20 lejes áron, kedvezményes jegyár 10 lej (14 éven aluliaknak és nyugdíjasoknak).

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!