Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Jelentkezés a Fábián Zoltán Olvasótáborba

Jelentkezés a Fábián Zoltán Olvasótáborba - Mert minden körbeér. Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny - ahogy az idei tábor plakátja is hirdeti. Idén a mesék világába teszünk egy majd két hétig tartó utazást.Szeretettel és kíváncsian várunk minden 14. életévét betöltött fiatalt, aki a Mecsekben szívesen beleássa magát a népművészet, színjátszás, dalolás és önismeret rejtelmeibe.Ők már felkészültek a turpisságra és várnak téged:- Berecz András mesemondó és fia, Berecz István néptáncos- Gryllus Dániel zeneszerző, és előadóművész (Kaláka együttes)- Pásztor Anna-énekesnő, színésznő (Anna and the Barbies)- Dr. Margittai Gábor, Major Anita- kisebbségkutatók- Andrásfalvy Bertalan-néprajzkutató, egyetemi tanár- Csernik Szende-bábművész- Juhász Előd-zenetörténész- Kocsis István-ny.könyvtáros, táboralapító- Mester Béla-filozófus- Rigó Béla-költő,szerkesztőés még sokan mások. ...ÉS TE KÉSZEN ÁLLSZ? A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 25Jelentkezni Magyarországról Fehér Ágnes táborvezetőnél (tel: 06-30-8595625), míg Erdélyből a kézdivásárhelyi Vígadó Művelődési Házban (tel:0267-361081) lehet.

Mert minden körbeér. Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny - ahogy az idei tábor plakátja is hirdeti. Idén a mesék világába teszünk egy majd két hétig tartó utazást.

Szeretettel és kíváncsian várunk minden 14. életévét betöltött fiatalt, aki a Mecsekben szívesen beleássa magát a népművészet, színjátszás, dalolás és önismeret rejtelmeibe.

Ők már felkészültek a turpisságra és várnak téged:
- Berecz András mesemondó és fia, Berecz István néptáncos
- Gryllus Dániel zeneszerző, és előadóművész (Kaláka együttes)
- Pásztor Anna-énekesnő, színésznő (Anna and the Barbies)
- Dr. Margittai Gábor, Major Anita- kisebbségkutatók
- Andrásfalvy Bertalan-néprajzkutató, egyetemi tanár
- Csernik Szende-bábművész
- Juhász Előd-zenetörténész
- Kocsis István-ny.könyvtáros, táboralapító
- Mester Béla-filozófus
- Rigó Béla-költő,szerkesztő
és még sokan mások. 

...ÉS TE KÉSZEN ÁLLSZ? 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 25

Jelentkezni Magyarországról Fehér Ágnes táborvezetőnél (tel: 06-30-8595625), míg Erdélyből a kézdivásárhelyi Vígadó Művelődési Házban (tel:0267-361081) lehet.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!