Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Kamaraest a Vigadóban

Kamaraest a Vigadóban - A VIGADÓ HANGSZÍN november 30-án, 18 órai kezdettel bemutatja: kamaraest, ami a romantikus és modern fuvolamuzsika gyöngyszemeit tartalmazza, két csíkszeredai zenetanár előadásában. Papp Csongor a brassói Transilvania egyetemen végezte tanulmányait, majd a spanyolországi Malagában ösztöndíjasként folytatta, számos verseny díjazottja. Kelemen Éva zongoraszakos tanár, tanulmányai során számos hangversenyt és önálló zenei estet tartott az országban és Magyarországon.Műsoron: F. Schubert - Sonata AppasionataBartók Béla - 15 ParasztdalJ.Ibert - Piece   Az eseményre a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

A VIGADÓ HANGSZÍN november 30-án, 18 órai kezdettel bemutatja: kamaraest, ami a romantikus és modern fuvolamuzsika gyöngyszemeit tartalmazza, két csíkszeredai zenetanár előadásában.
Papp Csongor a brassói Transilvania egyetemen végezte tanulmányait, majd a spanyolországi Malagában ösztöndíjasként folytatta, számos verseny díjazottja.
Kelemen Éva zongoraszakos tanár, tanulmányai során számos hangversenyt és önálló zenei estet tartott az országban és Magyarországon.

Műsoron:
F. Schubert - Sonata Appasionata
Bartók Béla - 15 Parasztdal
J.Ibert - Piece   

Az eseményre a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!