Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» Kampf a Vigadóban, az M Studio előadásában

Kampf a Vigadóban, az M Studio előadásában - Április 22-én, kedden 18 órától a sepsiszentgyörgyi M Studio Mozgásszínház Kampf című előadását tekinthetik meg az érdeklődők a Vigadó Művelődési Házban. A kampf jelentése harc, azaz protokolláris küzdelem a ranglétrán való felfelé jutásért. Ebben a küzdelemben nincs jutalom, csak mindennapi, folyton változó játszmák, melyekkel mindannyian szembesülünk. Az előadás a kortárs tánc nyelvét használva, játékos formában jeleníti meg hétköznapi vívódásainkat, gúnyolódással, hatalmi játszmákkal szembeni kiszolgáltatottságunkat. Bárki lehet megalázott, az óriásokból is válhatnak kisemberek - ám, a rendező elképzelésében, e harcot célszerűbb játékként, jókedvűen felfogni.Fehér Ferenc az előadás rendezője első alkalommal dolgozott erdélyi társulatnál, magyarországi előadásai számos nemzetközi színházfesztiválon nagy sikerrel szerepeltek és szerepelnek. A rendező-koreográfus állandó alkotótársa Kovácsovics Dávid zeneszerző, fénytervező, akihez ez alkalommal Bocskai Gyopár jelmeztervező társult. Szereplők:Bajkó LászlóGáll KatalinNagy EszterOrbán LeventePolgár EmíliaSzekrényes LászlóVeres Nagy AttilaRendező és koreográfus: Fehér FerencZeneszerző, fénytervező: Kovácsovics DávidJelmeztervező: Bocskai GyopárAz előadásra érvényes a Boér Géza bérlet, de jegyet is lehet váltani felnőtteknek 15, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejes áron.Helyfoglalás a 0267 360 179, 0729 058 197-es telefonszámok valamelyikén.

Április 22-én, kedden 18 órától a sepsiszentgyörgyi M Studio Mozgásszínház Kampf című előadását tekinthetik meg az érdeklődők a Vigadó Művelődési Házban. 

A kampf jelentése harc, azaz protokolláris küzdelem a ranglétrán való felfelé jutásért. Ebben a küzdelemben nincs jutalom, csak mindennapi, folyton változó játszmák, melyekkel mindannyian szembesülünk. Az előadás a kortárs tánc nyelvét használva, játékos formában jeleníti meg hétköznapi vívódásainkat, gúnyolódással, hatalmi játszmákkal szembeni kiszolgáltatottságunkat. Bárki lehet megalázott, az óriásokból is válhatnak kisemberek - ám, a rendező elképzelésében, e harcot célszerűbb játékként, jókedvűen felfogni.

Fehér Ferenc az előadás rendezője első alkalommal dolgozott erdélyi társulatnál, magyarországi előadásai számos nemzetközi színházfesztiválon nagy sikerrel szerepeltek és szerepelnek. A rendező-koreográfus állandó alkotótársa Kovácsovics Dávid zeneszerző, fénytervező, akihez ez alkalommal Bocskai Gyopár jelmeztervező társult. 
Szereplők:
Bajkó László
Gáll Katalin
Nagy Eszter
Orbán Levente
Polgár Emília
Szekrényes László
Veres Nagy Attila
Rendező és koreográfus: Fehér Ferenc
Zeneszerző, fénytervező: Kovácsovics Dávid
Jelmeztervező: Bocskai Gyopár

Az előadásra érvényes a Boér Géza bérlet, de jegyet is lehet váltani felnőtteknek 15, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejes áron.
Helyfoglalás a 0267 360 179, 0729 058 197-es telefonszámok valamelyikén.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!