2020. október 5-én hétfőn 19:30 órától a W. Wegener Parkban tekinthető meg a Macskakő Diákszínjátszó Csoport előadásban Kárpáti Péter: Cinóber Hadművelet.

Gondoltatok már bele abba, hogy milyen lenne az élet, ha mindennek ésszerűnek és megmagyarázhatónak kellene lennie? Elképzeltetek valaha egy olyan világot, ahol a törvényeket a tudomány szabja? Ahol az oktatás mindennél is fontosabb. Ahol mindenki egy tudományosan és előre meghatározott életmódot folyta. Valamint olyan munkát végez, aminek meghatározott célja és kézzel fogható végterméke van. Ahol a rajzfilmadók helyett is National Geographic megy. Ez lenne talán a felvilágosodás kora? Végülis„Whynot?” Egy olyan kor amelyben minden növénynek adószáma és bárkódja van. Ahol egy vers a bélműködésről szól. Ahol anya az estimese helyett a periódusos rendszerből olvas fel. Ahol a Mikulás helyett a matektanárnő ereszkedik be a kéményen és zsákjából házit osztogat.
Ti el tudjátok képzelni? Ha becsukom a szemem és erősen koncentrálok olyankor néha sikerül.

Játszák:
Bălălău Brigitta
Budi Babi
Antal-Csáki Pálma
Dudás Hunor
Farkas Nóra
Farkas Zsuzsa
Fülöp Timea
Gáll Attila
Kertész Blanka
Kiss Boglárka
Lakatos Hunor
László Viola
Musnoi Kriszta
Nánia Hilda
Orbán Johanna
Oroszhegyi András-György
Rancz-Gyárfás Hanna
Takács Boglárka

Rendező:Daczó Zádor

» Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat, így a szájmaszk viselését.
» 37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.
» Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott!

Regisztráció és helyfoglalás
0730 600 279