Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván

Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván - Február 16-án, szombaton az Ikafalvi Református Egyházközség, a Keskeny út missziós csoport és a Kézdiszékért Egyesület Ifjúsági Napot szervez Ikafalván.A Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván rendezvény programja a következő:10,00 - Áhítat: Ruszka Sándor - a Kézdivásárhelyi Református Kollégium lelkésze11,00 - Előadás: Hogyan lesz a fiúból férfi és a leányból nő, Bardócz Csaba- ikafalvi lelkipásztor13,00 - Ebéd14,00 - Ismerkedés - Bóbita játszóház15,00 - Csocsózás15,00 - Keskeny utas programok16,00 - Keresztyén koncert: Üzenet együttesEzt követően a Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván rendezvény vége.Azon ifjakat és azon szülők gyerekeit várjuk az eseményre, akik nem a szabadelvű, hanem értékelvű nevelést látják követendőnek. Az ifjúsági napra a konfirmandus korosztálytól kezdődően bárkit szeretettel várunk, aki érdeklődik a téma iránt.A programon való részvétel minden határidőn bejelentkezettnek, - mert aki ilyen az egy rendkívüli személy számunkra- INGYENES.Csupán be kell jelentkezned. Időben.Visszajelezést kérünk a részvétellel kapcsolatosan - legkésőbb február 14-ig., csütörtökön 14 óráig - az alábbi elérhetőségek egyikén: bardocz_csaba@yahoo.com, 0742871575.

Február 16-án, szombaton az Ikafalvi Református Egyházközség, a Keskeny út missziós csoport és a Kézdiszékért Egyesület Ifjúsági Napot szervez Ikafalván.

A Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván rendezvény programja a következő:

10,00 - Áhítat: Ruszka Sándor - a Kézdivásárhelyi Református Kollégium lelkésze
11,00 - Előadás: Hogyan lesz a fiúból férfi és a leányból nő, Bardócz Csaba- ikafalvi lelkipásztor
13,00 - Ebéd
14,00 - Ismerkedés - Bóbita játszóház
15,00 - Csocsózás
15,00 - Keskeny utas programok
16,00 - Keresztyén koncert: Üzenet együttes
Ezt követően a Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván rendezvény vége.

Azon ifjakat és azon szülők gyerekeit várjuk az eseményre, akik nem a szabadelvű, hanem értékelvű nevelést látják követendőnek. Az ifjúsági napra a konfirmandus korosztálytól kezdődően bárkit szeretettel várunk, aki érdeklődik a téma iránt.

A programon való részvétel minden határidőn bejelentkezettnek, - mert aki ilyen az egy rendkívüli személy számunkra- INGYENES.
Csupán be kell jelentkezned. Időben.

Visszajelezést kérünk a részvétellel kapcsolatosan - legkésőbb február 14-ig., csütörtökön 14 óráig - az alábbi elérhetőségek egyikén: bardocz_csaba@yahoo.com, 0742871575.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!