Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Kézdi filmklub: Éjszaka a Földön - az Art Cafféban

Kézdi filmklub: Éjszaka a Földön - az Art Cafféban - Május 6.-án, csütörtökön 19.00 órakor Kézdi filmklub az Art Caffé pincében, a belépés ingyenes.Az Éjszaka a földön öt egyidejű, de eltérő időzónában, kontinensen és nyelven lejátszódó történetből áll. Mindegyik rész arra a rövid kapcsolatra koncentrál, amely kialakul a taxisofőr és utasa(i) között, mialatt a kocsi zárt terében együtt utaznak céljukig. A film a Los Angeles-i alkonyatban kezdődik, New York, Párizs, Róma éjszakájában folytatódik, és Helsinkiben végződik, ahol a nap újra felkel...Jim Jarmusch, a fekete komédia nagymestere, már-már megható vígjátékot rendezett, melyben öt végtelenül egyszerű és bájos történet nyomán váratlanul valamiféle otthonosság-érzés bontakozik ki a mozinéző földlakóban.

Május 6.-án, csütörtökön 19.00 órakor Kézdi filmklub az Art Caffé pincében, a belépés ingyenes.


Az Éjszaka a földön öt egyidejű, de eltérő időzónában, kontinensen és nyelven lejátszódó történetből áll. Mindegyik rész arra a rövid kapcsolatra koncentrál, amely kialakul a taxisofőr és utasa(i) között, mialatt a kocsi zárt terében együtt utaznak céljukig. A film a Los Angeles-i alkonyatban kezdődik, New York, Párizs, Róma éjszakájában folytatódik, és Helsinkiben végződik, ahol a nap újra felkel...

Jim Jarmusch, a fekete komédia nagymestere, már-már megható vígjátékot rendezett, melyben öt végtelenül egyszerű és bájos történet nyomán váratlanul valamiféle otthonosság-érzés bontakozik ki a mozinéző földlakóban.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!