Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Kézdivásárhelyen és Oroszfaluban került sor a II. Téli Ifjúsági Sportnapra

Kézdivásárhelyen és Oroszfaluban került sor a II. Téli Ifjúsági Sportnapra - 2014. február 16-án Kézdivásárhelyen és Oroszfaluban került sor a II. Téli Ifjúsági Sportnapra. Bitáról, Lemhényből, Csernátonból, Almásból, Szörcséről, Telekről, Kovásznáról (belváros), Márkosfalváról, Dálnokból és Kézdivásárhelyről 120 résztvevő érkezett erre az alkalomra. Az egybegyűlt ikéseket Balogh Zoltán esperes úr és Raff Róbert lekipásztor köszöntötte, majd a programismertetés után lehetőség adódott korcsolyázni, focizni, asztaliteniszezni, kosarazni és tollasozni.A sportolást követően szeretetvendégségre került sor és ifjúsági istentiszteletre az oroszfalvi templomban. Itt Ruszka Sándor lelkipásztor a 139. Zsoltár alapján hirdette Isten igéjét.Legyen áldott e rendezvényért Urunk, Istenünk!Szervezők: Kézdi-Orbai Református Egyházmegye és az Ike Klub (a Berecki Református Missziói Egyházközség ifjúsági csoportja)Képek a II. Téli Ifjúsági Sportnapról a Kézdi Sport Facebook oldalon.

2014. február 16-án Kézdivásárhelyen és Oroszfaluban került sor a II. Téli Ifjúsági Sportnapra. Bitáról, Lemhényből, Csernátonból, Almásból, Szörcséről, Telekről, Kovásznáról (belváros), Márkosfalváról, Dálnokból és Kézdivásárhelyről 120 résztvevő érkezett erre az alkalomra. Az egybegyűlt ikéseket Balogh Zoltán esperes úr és Raff Róbert lekipásztor köszöntötte, majd a programismertetés után lehetőség adódott korcsolyázni, focizni, asztaliteniszezni, kosarazni és tollasozni.

A sportolást követően szeretetvendégségre került sor és ifjúsági istentiszteletre az oroszfalvi templomban. Itt Ruszka Sándor lelkipásztor a 139. Zsoltár alapján hirdette Isten igéjét.
Legyen áldott e rendezvényért Urunk, Istenünk!

Szervezők: Kézdi-Orbai Református Egyházmegye és az Ike Klub (a Berecki Református Missziói Egyházközség ifjúsági csoportja)

Képek a II. Téli Ifjúsági Sportnapról a Kézdi Sport Facebook oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!