Gyulafehérvári Caritas - Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

» Kigyúlnak a szolidaritás lángjai október 11-én - Egymillió csillag a szegényekért

Kigyúlnak a szolidaritás lángjai október 11-én - Egymillió csillag a szegényekért - A Gyulafehérvári Caritas nagyszabású szolidaritási akciót szervez október 11-én Erdély több településén, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezik az Egymillió csillag a szegényekért című szolidaritási akciót. A rendezvény keretében gyertyával világítanak meg egy-egy közteret, a helyszínen begyűlt adományokból pedig élelmiszercsomagokat vásárolnak a hátrányos helyzetű családok javára. A tavaly 35.407 lej gyűlt össze, amelyből mintegy 600 családnak vagy idős személynek tette szebbé a karácsonyát az együttérző közösség, az ő nevükben köszönjük! Felkérünk mindenkit, hogy jöjjön el és csatlakozzon az akcióhoz október 11-én, pénteken, délután 6 órától Sepsiszentgyörgyön az Erzsébet Parkban, a Mikó-szobor előtt és Bereckben a központban.Mutassuk meg, hogy nem vagyunk közömbösek a nehezebb sorsú embertársaink iránt!Más helyszínek: Petrozsényben a színház melletti parkban, Marosvásárhelyen a Színház téren, Marosszentgyörgyön a Szent György téren, Erdőszentgyörgyön a Rhédey-kastély udvarán, Csíkszeredában a Szabadság téren, Csíkkarcfalván a központban, Gyergyószentmiklóson a Művelődési Központ előtt, Gyergyóremetén a központban, Gyergyóditróban a központban, Maroshévízen a Kultúrház előtt, Székelyudvarhelyen a Dávid Ferenc téren (Bethlen negyedi park), Székelykeresztúron a központban, Gyulafehérváron a várban.Bővebben a rendezvényről: www.egymilliocsillag.ro

A Gyulafehérvári Caritas nagyszabású szolidaritási akciót szervez október 11-én Erdély több településén, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezik az Egymillió csillag a szegényekért című szolidaritási akciót. A rendezvény keretében gyertyával világítanak meg egy-egy közteret, a helyszínen begyűlt adományokból pedig élelmiszercsomagokat vásárolnak a hátrányos helyzetű családok javára. A tavaly 35.407 lej gyűlt össze, amelyből mintegy 600 családnak vagy idős személynek tette szebbé a karácsonyát az együttérző közösség, az ő nevükben köszönjük! Felkérünk mindenkit, hogy jöjjön el és csatlakozzon az akcióhoz október 11-én, pénteken, délután 6 órától Sepsiszentgyörgyön az Erzsébet Parkban, a Mikó-szobor előtt és Bereckben a központban.

Mutassuk meg, hogy nem vagyunk közömbösek a nehezebb sorsú embertársaink iránt!

Más helyszínek: Petrozsényben a színház melletti parkban, Marosvásárhelyen a Színház téren, Marosszentgyörgyön a Szent György téren, Erdőszentgyörgyön a Rhédey-kastély udvarán, Csíkszeredában a Szabadság téren, Csíkkarcfalván a központban, Gyergyószentmiklóson a Művelődési Központ előtt, Gyergyóremetén a központban, Gyergyóditróban a központban, Maroshévízen a Kultúrház előtt, Székelyudvarhelyen a Dávid Ferenc téren (Bethlen negyedi park), Székelykeresztúron a központban, Gyulafehérváron a várban.

Bővebben a rendezvényről: www.egymilliocsillag.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!