Izgalmas kincsvadászatra hívunk kicsiket és nagyokat!
Legyen a te csapatod aki azontúl, hogy kikapcsolódik, jól szórakozik, a legtöbb kincset gyűjti be!

Miből is áll a játék?
Egy nap alatt különböző próbák, játékok sikeres teljesítésével lehet "kincseket" gyűjteni.

Milyen próbák lesznek?
Egyszerű, minden korosztály számára érdekes csapatjátékok, valamint a város bizonyos pontjain elrejtett kincsek megkeresése, felkutatása különböző nyomok, jelzések segítségével.

Mi az a kincs?
Itt láthatod a képen. A játék végén minden begyűjtött kincs 1 pontot fog érni.

Mikor lesz?
Péntek 16 óra és szombat 17 óra között zajlik a játék. A csapatok péntek 16 órakor megkapják a pontos időpontokat amikor az egyes próbák fognak zajlani.

Ki jelentkezhet?
Bárki akinek kedve van egy jó kis játékhoz, csapatokba szerveződve.
Egy csapat 3 főből kell álljon. Csapattagnak számít minden 6 évnél idősebb személy. Az ennél kisebbek is természetesen csatlakozhatnak, viszont nem számítódnak külön csapattagnak. Figyelem! Minden csapatnak kötelezően legalább egy 18 életévét betöltött személyt is kell tartalmaznia.
Mivel családpártiak vagyunk, ha anya, apa és gyerekeik felállítás lenne egy csapat, akkor bármennyi tagja lehet. Egyedüli kitét, hogy saját gyerekeik legyenek.

Hogy, hol jelentkezhetek?
Péntek 15 óráig itt facebookon vagy a 0740170863-as telefonszámon lehet jelentkezni a csapatnév és csapattagok bejelentésével. Ha ezt elmulasztottad se csüggedj, hisz pénteken 15:30-16:00 között a KSE napi színpadnál várjuk jelentkezésedet és 16 órakor indul is a móka.

Ha jelentkeztem tovább mi a teendő?
Pénteken 16 órakor gyere a nagy gyülekezőre a KSE napi színpadhoz, ahol minden szabályt s tudnivalót elmondunk és megkapod az egész játék teljes menetének a leírását. Hozhatsz biciklit, rollert, bármit amit ember hajt, hisz a kincskeresésnél hasznodra lehet. Figyelem! Motorral rendelkező közlekedési eszközök használata az egész játék menete alatt szigorúan tilos!

Ki nyer?
Mindenki aki résztvesz a játékban, hisz a vidám kikapcsolódás, sok nevetés garantált. Amúgy meg amely csapatnak a legtöbb kincset sikerül bezsebelni! Jaj és a Süti éden fagyiját is nyalhatod!

https://www.facebook.com/events/176154099710847/