Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Könyvtár Ozsdolának

Könyvtár Ozsdolának - Vujity Tvrtko  4.000 euro értékű, ajándékot visz Ozsdolának. A riporter egyik nagymamája a falú szülöttje, Tvrtko tavaly talált rá ma is ott élő rokonaira. Most családjával együtt visszatér, saját pénzén vásárolt egy vadonatúj magyar gyermekkönyvtárat a helyi óvoda és iskola számára. Mindezeken kívül még sok ajándékot (tanszereket, sportfelszerelést, sportszereket és sok minden mást) rejt az a tehergépkocsi, amely megérkezik Ozsdolára. Mindezt október 29-én 12 órától, az ozsdolai sportcsarnokban adják át. Ez egyébként a negyedik könyvtár, amelyet Tvrtko átad (a Miskolci Kórház Onkohematológiai és Csontvelő- transzplantációs Osztálya, a Pécsi Gyerekkorház, az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonák voltak az eddigi kedvezményezettek).  A részben székely származású riporter meggyőződése, hogy ezzel egy icipicit tud segíteni a helyi magyarság megerősödésében.

Vujity Tvrtko  4.000 euro értékű, ajándékot visz Ozsdolának. A riporter egyik nagymamája a falú szülöttje, Tvrtko tavaly talált rá ma is ott élő rokonaira. Most családjával együtt visszatér, saját pénzén vásárolt egy vadonatúj magyar gyermekkönyvtárat a helyi óvoda és iskola számára. Mindezeken kívül még sok ajándékot (tanszereket, sportfelszerelést, sportszereket és sok minden mást) rejt az a tehergépkocsi, amely megérkezik Ozsdolára. Mindezt október 29-én 12 órától, az ozsdolai sportcsarnokban adják át. Ez egyébként a negyedik könyvtár, amelyet Tvrtko átad (a Miskolci Kórház Onkohematológiai és Csontvelő- transzplantációs Osztálya, a Pécsi Gyerekkorház, az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonák voltak az eddigi kedvezményezettek).  
A részben székely származású riporter meggyőződése, hogy ezzel egy icipicit tud segíteni a helyi magyarság megerősödésében.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!