A március 13-ikai könyvtári rendezvény elmarad. Barabás Enikő: Szégyen: a földön és az égen című előadása egy későbbi időpontban lesz megtartva. Megértésüket köszönjük!

Előadás
Szeretettel várjuk az érdeklődőket 2020. március 13-án, pénteken, 17 órakor, a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárba, vetített-képes előadásra! Barabás Enikő asztrozófus, mentálhigiénes szakember Székelyudvarhelyen él, Szegeden végzett magyar-művelődésszervező szakon 1996-ban. Jelenleg könyvesboltot vezet és nyolc éve kutatja a csillagok üzeneteit, valamint nemrég fejezte be a mentálhigiénés képzést a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem Illyefalvára kihelyezett tagozatán. 2020-tól a Nőileg folyóiratban az Ezo-tér rovat szerzője. A lélek titkai és a kapcsolatok foglalkoztatnak leginkább - vallja az előadó.

Meseklub március 11-én szerdán 16 órától Meseklub az I-IV. osztályosoknak, március 12-én, csütörtökön 16 órától az óvodásoknak. Téma: Mit ünnepelünk március 15-én, azaz Tordon Ákos- a három ólomkatona című mese bemutatása, kézműves foglalkozások.