KSE - Kézdivásárhelyi Sport Egyesület - KSE Sportnapok 2019

KSE Sportnapok 2019

» KSE Napok csütörtök - a Petőfi nyerte az iskolák közti minifoci bajnokságot

KSE Napok csütörtök - a Petőfi nyerte az iskolák közti minifoci bajnokságot - Június 6-án, csütörtökön a kézdivásárhelyi sportnapok második napján tekebajnokságra és a felsőháromszéki iskolák minifoci bajnokságára került sor. A tekések vasárnap este közölnek híreket, egészen addig zajlik a bajnokság. Az eredményhirdetésre és a kupák átadására vasárnap, 14 órakor kerül sor a klub székhelyén.A felsőháromszéki iskolák minifoci bajnokságára 10 csapat nevezett be, körülbelül 100-120 gyerek küzdött a bajnoki címért. Első helyezett lett a Petőfi Sándor Általános Iskola csapata, második helyezést értek el a Turóczi Mózes Általános Iskola focistái, mindkét iskola kézdivásárhelyi. A dobogó harmadik fokára lépett a gelencei csapat, a Jancsó Benedek iskola képviseletében, negyedikként végeztek az almási Kelemen Didák iskola minifocistái.Jótékonysági est a VigadóbanA csütörtök jótékonysági esttel zárult, amelyet Oláh Attila kerékpáros megsegítésére szerveztek. Attila szeretne kijutni a riói, 2014-es paralimpiára, viszont célja eléréséhez anyagi támogatásra is szüksége van, sok edzésre, valamint kitartásra, hiszen egy világbajnokságot is szeretne megnyerni még előtte. Oláh Attila a csíkszeredai csapattal edz, Novák Károly Eduárd mentorálásával.A több mint egyórás jótékonysági esten fellépett a Zumba Fitness csapata, a Kantai Szentháromság templom énekkara, a Cantus Kamarakórus, a Boldog Özséb Kórus, Dzsulsz és KTS, valamint a Manna együttes. A fellépések között Oláh Attila mesélt álmáról és az edzésekről.

Június 6-án, csütörtökön a kézdivásárhelyi sportnapok második napján tekebajnokságra és a felsőháromszéki iskolák minifoci bajnokságára került sor. A tekések vasárnap este közölnek híreket, egészen addig zajlik a bajnokság. Az eredményhirdetésre és a kupák átadására vasárnap, 14 órakor kerül sor a klub székhelyén.



A felsőháromszéki iskolák minifoci bajnokságára 10 csapat nevezett be, körülbelül 100-120 gyerek küzdött a bajnoki címért. Első helyezett lett a Petőfi Sándor Általános Iskola csapata, második helyezést értek el a Turóczi Mózes Általános Iskola focistái, mindkét iskola kézdivásárhelyi. A dobogó harmadik fokára lépett a gelencei csapat, a Jancsó Benedek iskola képviseletében, negyedikként végeztek az almási Kelemen Didák iskola minifocistái.



Jótékonysági est a Vigadóban

A csütörtök jótékonysági esttel zárult, amelyet Oláh Attila kerékpáros megsegítésére szerveztek. Attila szeretne kijutni a riói, 2014-es paralimpiára, viszont célja eléréséhez anyagi támogatásra is szüksége van, sok edzésre, valamint kitartásra, hiszen egy világbajnokságot is szeretne megnyerni még előtte. Oláh Attila a csíkszeredai csapattal edz, Novák Károly Eduárd mentorálásával.

A több mint egyórás jótékonysági esten fellépett a Zumba Fitness csapata, a Kantai Szentháromság templom énekkara, a Cantus Kamarakórus, a Boldog Özséb Kórus, Dzsulsz és KTS, valamint a Manna együttes. A fellépések között Oláh Attila mesélt álmáról és az edzésekről.


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!