Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» KVITT BAND: Blues est régi cimborákkal az Art Cafféban

KVITT BAND: Blues est régi cimborákkal az Art Cafféban - KVITT BAND: Blues est régi cimborákkal az Art Cafféban2012 január 7.Az emberek mindig a körülményeket okolják azért,amit az életben elérnek. Én nem hiszek akörülményekben. Azok az emberek, akikboldogulnak ebben a világban, olyanok, hogyreggel felkelnek és megkeresik azokat akörülményeket, amelyekre szükségük van. Hanem találnak ilyet, megteremtik őket.2012.  január 7-én a Vigadó alatti  Art Cafféban sikerült összecsalogatni a 1996-ban indult zenekar tagjait egy buli erejéig. Nem volt könnyű hisz, Brassóból, Sepsiről, Kézdiről és Udvarhelyről kellett összehangolni a találkozást. A kávéház színültig megtelt, a két órás koncertet Csurulya Csongor által átdolgozott és rendezett darab egyszemélyes fellépője Vidovenyecz Edina, az udvarhelyi Tomcsa Sándor színház művészének színvonalas műsora előzte meg,  zongorán kísérte Zerkula György. A Boldogság, gyere haza egy hétköznapi történet, melyben a karrier, család, szerelem, szeretet, barátság játékszínterein küszködi végig magát egy nő. Egy történet, melyben a dalok hol sóhajok, hol kacajok s hol ragyogások vagy éppen hamuvá porladások húrjain szólnak.A közel egy órás Cserháti Zsuzsa emlékest után a Kvitt Band csapott a húrok közé.Az előadásuk első felében többnyire saját szerzeményeket adtak elő ahol blues, funky, progresszív jazz rock elemek, dallamok követték egymást, majd a csapat által kedvelt zenekarok balladáit is műsorra tűzték, így ismert  repertuárjukból válogattak össze néhányat, amelyek egész jól megszólaltak és a jelenlevő barátokkal, ismerősőkkel, hajdani iskolatársakkal, lakónegyedi  - kölyökkori pajtásokkal, volt tanáraikkal együtt énekelték a Deák Bill, Hobó Blues Band, Takács Tamás Dirty Blues Band, LGT, Muzsikás, Beatrice, Jimi Hendrix, feldolgozásokat, majd éjféltájban a Kvitt Band egy Richie Kotzen feldolgozással zárta két órás produkcióját, amelyet hajnalig tartó beszélgetés követett és azzal a reménnyel távoztak, hogy márciusban ismét találkoznak ugyanitt. A Kvitt Blues Band zenekar tagjai Csurulya Csongor - ének, , Baricz Luis Lajos - gitár, Vetró B. S. András - gitár, Molnár 'Papa'- dob, Tóth 'Ketske' Olivér - basszusgitár, Vetró B Barnabás - dzsemby, ütőhangszerek.Az évek folyamán közreműködtek: Vidovenyecz Edina (vokál), Héjja Tamás (szaxofon).http://szinhaz.ro/index.php?s=1282130395http://kvittband.multiply.com/

KVITT BAND: Blues est régi cimborákkal az Art Cafféban

2012 január 7.

Az emberek mindig a körülményeket okolják azért,
amit az életben elérnek. Én nem hiszek a
körülményekben. Azok az emberek, akik
boldogulnak ebben a világban, olyanok, hogy
reggel felkelnek és megkeresik azokat a
körülményeket, amelyekre szükségük van. Ha
nem találnak ilyet, megteremtik őket.

2012.  január 7-én a Vigadó alatti  Art Cafféban sikerült összecsalogatni a 1996-ban indult zenekar tagjait egy buli erejéig. Nem volt könnyű hisz, Brassóból, Sepsiről, Kézdiről és Udvarhelyről kellett összehangolni a találkozást. A kávéház színültig megtelt, a két órás koncertet Csurulya Csongor által átdolgozott és rendezett darab egyszemélyes fellépője Vidovenyecz Edina, az udvarhelyi Tomcsa Sándor színház művészének színvonalas műsora előzte meg,  zongorán kísérte Zerkula György. A Boldogság, gyere haza egy hétköznapi történet, melyben a karrier, család, szerelem, szeretet, barátság játékszínterein küszködi végig magát egy nő. Egy történet, melyben a dalok hol sóhajok, hol kacajok s hol ragyogások vagy éppen hamuvá porladások húrjain szólnak.

Kvitt Band - Art Caffe


A közel egy órás Cserháti Zsuzsa emlékest után a Kvitt Band csapott a húrok közé.Az előadásuk első felében többnyire saját szerzeményeket adtak elő ahol blues, funky, progresszív jazz rock elemek, dallamok követték egymást, majd a csapat által kedvelt zenekarok balladáit is műsorra tűzték, így ismert  repertuárjukból válogattak össze néhányat, amelyek egész jól megszólaltak és a jelenlevő barátokkal, ismerősőkkel, hajdani iskolatársakkal, lakónegyedi  - kölyökkori pajtásokkal, volt tanáraikkal együtt énekelték a Deák Bill, Hobó Blues Band, Takács Tamás Dirty Blues Band, LGT, Muzsikás, Beatrice, Jimi Hendrix, feldolgozásokat, majd éjféltájban a Kvitt Band egy Richie Kotzen feldolgozással zárta két órás produkcióját, amelyet hajnalig tartó beszélgetés követett és azzal a reménnyel távoztak, hogy márciusban ismét találkoznak ugyanitt. A Kvitt Blues Band zenekar tagjai Csurulya Csongor - ének, , Baricz Luis Lajos - gitár, Vetró B. S. András - gitár, Molnár "Papa"- dob, Tóth "Ketske" Olivér - basszusgitár, Vetró B Barnabás - dzsemby, ütőhangszerek.Az évek folyamán közreműködtek: Vidovenyecz Edina (vokál), Héjja Tamás (szaxofon).

http://szinhaz.ro/index.php?s=1282130395
http://kvittband.multiply.com/

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!